Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Som hund och katt!

Hej fina du <3

Jag har fått jättemånga kommentarer och frågor efter mitt senaste inlägg ”En påsk utan Mattias!”

– som du hittar HÄR –

både här på bloggen och på Instagram.

Tänkte att jag ska göra mitt bästa för att försöka besvara dem här så gott det går.

Någon skrev

”vill man så löser man”

kloka, tänkvärda ord… som såklart känns ordentligt i hjärtat!

Det tror jag med faktiskt.

Kan han inte ta med sig hunden eller lämna in honom på hundpensionat?

Eller kan inte du och barnen åka ner till Mattias i Stockholm istället?

Skrev andra.

IMG_4076

Mattias kan aldrig ta med sig sin fina hund – Thore – upp till oss i Östersund tyvärr eftersom han varken går ihop med barn eller andra hundar…

Vi har dessutom en katt här hemma!

IMG_0275

Vår älskade Marley <3

Det sätter även stopp för att jag och flickorna någonsin ska kunna åka ner till Stockholm och bo i Mattias lilla etta tillsammans med honom och Thore.

Hundvakt är alltid svårt att skaffa eftersom inte vem som helst kan gå ut med Thore ifall han möter/blir överraskad av en annan hund… han blev själv biten som valp…

:(

Så summan av kardemumman blir att vi inte kan ses i påsk!

Jättetråkigt.

Som hund och katt…

Vill tacka Er alla så innerligt för alla era fina ord och omtanke som värmer i hjärtat <3

Oavsett om det löser sig eller ej, om han kommer att kunna komma hit till oss eller inte så blir allt alldeles säkert bra i slutändan ändå!

Det är ju ingen världskatastrof direkt 😉

Var bara det att jag hade byggt upp så mycket förhoppningar och förväntningar…

Hoppas att du njuter av en riktig fin söndag <3

Med kärlek

/Susanne

 

One thought on “Som hund och katt!

  1. Heja fina ni! Jag vet hur det kan vara när man har husdjur och ska åka bort. Vi har tack och lov oftast en och samma hundvakt när vi åker bort. Men inte alltid det löser sig och det är så tråkigt och förstår er besvikelse. Jag hoppas stt ni kan ses snart ändå.
    Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.