Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

En påsk utan Mattias!

Godkväll du vackra <3

Känner mig lite låg just ikväll…

Jag och barnen har haft en helt underbar vårvinterdag och njutit i fulla drag av lördagsledigheten ute i solgasset i mina föräldrars trädgård.

Vi byggde snögubbar, fikade kaffe, saft och bullar och dagen avslutades med en god middag i båda mina föräldrars sällskap.

Men faktum är att jag ändå har svårt att känna mig riktigt glad…

IMG_0448

Det blir en påsk utan Mattias :(

Som jag hade hoppats på att vi skulle kunna fira den tillsammans!

Vi firade julen ihop, han kom upp hit till Östersund i mellandagarna och allt var sådär mysigt, perfekt och komplett som det bara kunnat bli <3

Så nu inför påsken hade jag liksom hunnit bygga upp en hel del förväntningar igen…

lovebyemelie_susanne-mattias16

Foto: Love by Emelie

Men nu har saker och ting kommit emellan och han får ingen hundvakt just den helgen.

Ingen världskatastrof kanske. Men så himla tråkigt ändå!

Man kan inte alltid vara stark.

Jag känner mig också liten på jorden ibland.

Och halv.

Ett förhållande på distans har sina utmaningar. Och just det där med att man alltid måste planera allt långt i förväg är en av dem. Jag har tre små barn och Mattias har hund.

Det är 574 km emellan oss!

Det är helt omöjligt att bara kika förbi hemma hos varandra en sväng efter jobbet. Slå en snabb signal och avsluta med ett glatt

– okej vi ses strax älskling!

Och ändå har jag tidigare periodvis levat i ett distansförhållande Sverige – Indonesien…

Det jag verkligen ändå kan glädja mig åt är att min syster med sambo och mina syskonbarn – barnens älskade kusiner kommer upp till Östersund – så full fart och en massa glädje blir det blir det garanterat med fem små påskfirare i förskoleåldern i sällskapet 😉

Titta vad som damp ned på hallmattan igår!

IMG_0939

En splitterny katalog från Eksjöhus

Kryper upp i soffan med denna i min hand och fortsätter att drömma…

Önskar att saker och ting vore annorlunda!

lovebyemelie_susanne-mattias09Foto: Love by Emelie

Hoppas du har en riktigt mysig lördagskväll <3

Med kärlek

/Susanne

10 thoughts on “En påsk utan Mattias!

    1. Ja visst är det! Tyvärr inte… i mitt nästa blogginlägg skriver jag mer om varför. Kram

    1. Ja verkligen. Skype är helt ok, men många gånger bättre att ses i verkligheten såklart! 😉 Kram

  1. Nån som har allergi så att hunden ej kan va med? Finns det inte nåt hundpensionat el liknande där du eller M bor? Borde gå o fixa om man vill träffas.
    Hoppas det löser sig för er skull

    1. Tack snälla för omtanken & bra förslag! Nej det är inte några allergier som är problemet… skriver mer om detta i mitt nästa blogginlägg. Kram

  2. Åh vad synd att det inte blir något påskfirande tillsammans. Det är svårt det där när man måste planera och har många faktorer att ta hänsyn till men i slutändan är det som Karlsson säger ”en världslig sak” att deppa över. Ni får säkert till en helg snart igen :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.