Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Hjärtligt tack för ert otroliga engagemang kära läsare!

Hej du vackra  <3

Tittar in här på bloggen en snabbis!

Vill bara säga att jag blev helt tagen och alldeles rörd över ert fantastiska engagemang och all hjälp med min beslutångest i valet av canvastavla här inne på bloggen igår kväll.

Tusen tack för alla tips!

IMG_9132

Med kärlek till Er alla <3

Det var mer än jag någonsin hade kunnat förvänta mig!

Nu behöver jag aldrig mer oroa mig för beslutsångest igen – hurra!

Med er fantastiska backup :)

Fast vem vet, det kanske i och för sig är roligare att vara med och bestämma kärleksmotiv till en canvastavla än att välja vilken tvättid man ska ta; morgon- eller kvällspass, besluta sig för om man ska skicka med vinterkängor eller stövlar till förskolan (eller kanske både och) eller vilken sorts falukorv man ska köpa på Ica…

– ja vad vet jag 😉 haha!

Men hur som helst

– ett innerligt tack för hjälpen till Er alla!

Och så otroligt många fina ord om mig och Mattias som värmer i hjärtat <3

:)

Och hör och häpna; nu tror jag faktiskt att

– jag har bestämt mig!

Ni kommer att få se vilket motiv jag valde till tavlan här inne på bloggen lite längre fram!

Förutom att ni kom till undsättning och räddade mig i min beslutsångest så var det så himla roligt att få se vilka några av er läsare här inne på bloggen faktiskt är :)

IMG_0690

Ni ska veta att era kommentarer uppskattas något enormt & värmer i hjärtat <3

Ni får jättegärna fortsätta att kommentera mina inlägg!

<3

Idag är det dags för Finest Awards 2015 på Café Opera i Stockholm och eftersom inte mindre än tre av mina fina bloggande Love Forever modellkompisar/ före detta EMS-kollegor Engla, My & Magdalena är nominerade i tre olika kategorier så vill jag förstås passa på att önska dem alla ett stort

LYCKA TILL!

DSC_0515-loveforever-foto-inredacom

-Heja Engla <3

IMG_7453

– Heja My <3

2014-05-31_1401524289

Och heja Maggan <3

Kommer givetvis att följa dessa donnor med spänning ikväll!

Nu åter till plugg, vabb & vobb.

Hoppas att du har en riktigt fin onsdag <3

Med kärlek

/Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.