Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Lovebirds photo shoot av Love by Emelie – bildmaraton i kärlek!

Hej fina du <3

För ett par dagar sedan trillade det in ett mail från Love by Emelie i min inbox som bara inte kunde få mig att sluta le!

Mailet innehöll en länk till bilder från förra helgens kärleksfotografering i ett vårigt Rålambshovsparken i Stockholm. Fina kärleksfotograf Emelie Ohlsson tog magiskt vackra bilder på mig & Mattias under strålande sol, vid glittrande vatten, omgivna av vårens första fågelkvitter.

Det låg kärlek i luften <3

Jag lovade er läsare att dela med mig av bilderna i ett senare blogginlägg, så här kommer de nu!

<3 <3 <3

lovebyemelie_susanne-mattias01

Foto: Love by Emelie

<3 <3 <3

För alla er som vill föreviga er kärlek, graviditet eller ert bröllop på bild så kan jag verkligen VARMT rekommendera Emelie Ohlsson till er – en erfaren kärleksfotograf med en otroligt fin och varm personlighet som går rakt in i hjärtat!

Ja bilderna är helt magiska, fantastiska, underbara – nej… superlativen räcker liksom inte till för att ge dem rättvisa

– så jag låter dem helt enkelt tala för sig själva istället :)


Här kommer ett bildmaraton i kärlek!

<3 <3 <3

lovebyemelie_susanne-mattias07

Foto: Love by Emelie
lovebyemelie_susanne-mattias10

Foto: Love by Emelie

lovebyemelie_susanne-mattias02Foto: Love by Emelie

lovebyemelie_susanne-mattias06

Foto: Love by Emelie

lovebyemelie_susanne-mattias04

Foto: Love by Emelie

lovebyemelie_susanne-mattias19

Foto: Love by Emelie

lovebyemelie_susanne-mattias17

Foto: Love by Emelie

lovebyemelie_susanne-mattias14

Foto: Love by Emelie

lovebyemelie_susanne-mattias16

Foto: Love by Emelie

lovebyemelie_susanne-mattias20

Foto: Love by Emelie

Blir alldeles varm i hjärtat och pirrig i hela kroppen

– när jag tittar på alla dessa underbara bilder!

Och som ni ser ni så är de canvasmaterial allihopa :) och jag skulle sååå himla gärna vilja göra en canvastavla av någon av dem framöver!

Men hur ska jag någonsin kunna välja?

 – Hej beslutsångest!

Ni kanske kan tänka er att hjälpa mig lite här på bloggen framöver?

Om jag hamnar i valet och kvalet mellan några bilder så lägger jag ut dem jag väljer mellan?

Deal?

Jag skulle bli jättetacksam!

Att välja har liksom aldrig riktigt varit min grej

😉

Förutom när jag en gång valde Mattias i ett helt annat sammanhang såklart!!

😉

Då valde jag nämligen HELT rätt!

<3 <3 <3

Önskar dig en riktigt fin söndagskväll <3

Med kärlek

/Susanne

 

6 reaktioner på ”Lovebirds photo shoot av Love by Emelie – bildmaraton i kärlek!

    1. Tusen tack för det Maria – kan verkligen behöva lite hjälp med att välja 😉 ja jag gillar också den bliden :) Kram!

    1. Tack Anna :) ja det är just det som är ”problemet” 😉 kommer garanterat att bli ett knivigt val!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.