Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Totalt mörker!

Hej fina du <3

Måste bara titta in här en snabbis för att dela med mig av en bild på den helt otroliga solförmörkelsen som fick mig att stanna upp för en stund mitt uppe i mitt pluggande idag!

IMG_0215

Solförmörkelse över Östersund idag kl 11.00

Om den nu ser så mörk ut är frågan? 😉

Jag hade på något vis förväntat mig nästan totalt mörker, men icke sa nicke, så där blev jag faktiskt lite besviken…

Men riktigt fascinerande ändå! För det är inte varje dag man får uppleva detta. Det kommer att dröja inte mindre än 24 år – ända till 2039 – innan en solförmörkelse blir lika bra här i Sverige igen!

På Svalbard var solförmörkelsen total, se solen försvinna helt & coronan – solens atmosfär – plötsligt poppa upp som en glödande ring – på filmen på SVT Nyheter

HÄR

Sååå himla coolt! 😀

Och hädanefter vet även en gammal avlagd bartender som jag att Corona är något mer än en ljus lager!

😉

Ikväll ska det fredagmysas & rockas sockor för fullt här hemma!

<3 <3 <3

Kikar in här på bloggen lite senare igen!

En riktigt fin fredag önskar jag dig <3

Med Kärlek

/Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.