Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Med fredagsmys i hjärtat och sockrock på näthinnan!

God kväll du vackra <3

IMG_0476

Ikväll har det rockats sockor för fullt här hemma!

Ayla 5 år vid middagsbordet till sin lillasyster;

– Men Alicia det heter inte Sockerdagen det heter faktiskt

Rocka Socka Dagen!

– Det är en dag när man byter strumpor med varandra för att det är bra att alla är olika!

Så är det.

<3 <3 <3

IMG_0472

Rocka-socka-tåg

Och det är såklart att vi rockade! Både rock’n’roll-dans, rocka-socka-tåg, långdans genom hela lägenheten och fredagsmys med popcorn blev det!

IMG_0452 Flickorna blev alldeles överlyckliga när de fick se att även deras älskade sagofigursfavort Birger – det lilla Storsjöodjuret rockade sockor just idag!

Har ni missat böckerna om Birger det lilla Storsjöodjuret så kan jag verkligen rekommendera dem varmt <3

Ni hittar mera info om dem;

HÄR

Den femte och senaste boken i Birger-serien ”Olika Odjur” handlar bland annat om kurragömma, killställen och om att få äta efterrätten först 😀

Men kanske mest om att man kan vara lika fast man är olika!

B0ou6mlCMAAb5qm.jpg-large

En av flickornas absoluta favoriter i bokhyllan här hemma som passar alldeles perfekt dagen till ära <3

Köp den eller låna på biblioteket!

IMG_0450

Nu har det fredagsmysts färdigt i denna underbara outfit Byron Bay Jumpsuit – från Love Forever för ikväll <3

och hittar den gör Du

HÄR

Att krypa ner i sängen lockar!

Det fantastiskt vackra halsbandet kommer från Snö of Sweden

Att känna få sig lite vacker även i sin ensamhet kan ju faktiskt vara trevligt ibland 😉

Håller du med?

Godnatt <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.