Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Toppbloggare på Allt för föräldrar!

Hej du vackra & varmt välkommen till min blogg

här på Allt för föräldrar!

Ensam mamma söker hösten 2015

Att blogga eller att inte blogga det är frågan?

Precis som innan jag valde att kasta mig handlöst ut, och medverka i tv-produktionen Ensam Mamma Söker under förra året så har tankarna kring mitt bloggandes vara eller icke vara under den senaste tiden varit många…

När man lever i en vardag som ensamstående trebarnsmamma på heltid till tre små flickor Ayla 5 år, Alicia 3,5 och Lily-Eileen 2 år och dessutom samtidigt är heltidsstuderande universitetsstudent, klädpartysäljare för Love Forever & Love
Forever Girl och inte att förglömma – flickvän till min älskade Mattias –  ständigt med en boll för mycket i luften finns det logiskt nog inte utrymme för hur mycket som helst mer!

Ska en ny bit passas in i livspusslet är det liksom redan så pass smockfullt att en annan ”sprätter bort!”

Men – jag har alltid älskat att skriva och att lufta och ventilera mina egna tankar på det sättet och med flera år som frilansande journalist och fotograf i bagaget, så känns det liksom bortkastat att inte ta chansen.

Jag tror på att man ska ta de chanser som livet erbjuder – och ”in the long run/in the end” – så ångrar vi bara de chanser vi inte tog – det vi aldrig gjorde!

Livet är till för att levas till fullo, jag lever och självklart vill jag ge även bloggandet en ärlig chans! Vi kan se den gågna hösten där jag  bloggat på TV3 som ”uppvärmning” – nu kör vi på riktigt!

Ensam mamma soker host 14 Susanne 4

Mina fantastiska döttrar – mitt allt – Ayla 5 år, Alicia 3 år, Lily-Eileen 2 år & jag!

<3 <3 <3

Så lite mer om mig nu då, om vem jag är;

För vissa av er är jag såklart igenkänd från Ensam Mamma Söker där jag sommaren 2014 under ett helt oförglömligt sommaräventyr hade lyckan att möta min stora kärlek Mattias!

Men som alla er andra så är jag så mycket mer…

Förutom att jag är mamma till mina tre fantastiska döttrar och matte till katten Marley så är jag färdigutbildad turism- & upplevelseproducent, heltidsstuderande universitetsstudent (jag läser till förskollärare) och jag har även flera års frilansande som journalist & fotograf i bagaget.

Är en livsglad, naturälskande norrlänning som tycker om friluftsliv och äventyr i alla dess former. Även årligt återkommande sommargäst på den svenska västkusten, gammal servitris, bartender, säsongare och backpacker. Jag har även arbetat som personal- & marknadsföringsansvarig på en fantastisk Hotell- & SPA-anläggning i en liten indonesisk by på Bali samt som volontärarbetande engelskalärare för bybarnen.

Det finns tre platser i mitt liv som uppfyller en stor del av mitt hjärta;

den vidunderligt vackra svenska fjällvärlden,

den bohusländska, saltstänkta, karga och förtrollande vackra västkusten

och

det exotiska, färgsprakande, mystiska och magiska Indonesien!

<3 <3 <3

Jag tror på att en stor del av meningen med livet är att kunna stanna upp tillsammans med nära och kära, se och njuta av det stora i det lilla

– ”the small things in life are the big things!”

Ensam mamma soker host 14 Susanne 1

Det känns fantastiskt kul att få börja som Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna, Mattias & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt, så än en gång;

Varmt välkommen!

Önskar dig en underbar dag <3

Med kärlek

/Susanne

 

4 reaktioner på ”Toppbloggare på Allt för föräldrar!

  1. Och Du är Varmt välkommen till vår fina portal! Ska bli roligt att följa dig även här. Ses snart igen hoppas jag! Kram och lycka till! //Åza

    1. Tack fina du Åza! Jag det känns verkligen jätteroligt det här! Att förutom att jag får den äran att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar så är jag dessutom i gott sällskap! Hoppas att vi ses snart igen jag med :) om inte annat så får vi hjälpa ödet på traven lite 😉 Tusen tack för lyckönskningar! Kram /Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.