Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Att lämna kvar det allra käraste jag har!

Godkväll fina du! <3

IMG_8636

Hoppas att du hade en riktigt fin hjärtedag igår – det hade jag! <3 Det var evigheter sedan jag har kunnat uppskattat den romantiska sidan av den dagen överhuvudtaget eftersom den på sätt och vis varit ett ”hån” mot min tidigare livssituation där jag levde i ett fruktansvärt tärande & destruktivt förhållande som bröt ner mig totalt… men det är en helt annan historia… det får vi ta en annan gång!

Gårdagen var underbar <3

Och du som också passade på att visa din kärlek och uppskattning för vänner, nära och kära – glöm inte bort att göra det på årets återstående 364 dagar med!

10991394_10152986349300033_5776314041926647615_n

Blev lovebombad av mina älskade små döttrar med omsorgsfullt gjorda små hjärtehälsningar som självklart går rakt in i mammahjärtat! <3 <3 <3

IMG_8733

Mattias överraskade mig med blombud och den här alldeles, alldeles underbara buketten – den killen alltså – han kan han! :)

IMG_8707

Måste fortfarande nypa mig i armen då och då för att verkligen förstå att det är sant att just jag har kunnat träffa en så underbart fin och omtänksam kille! Att sagan faktiskt är sann – att den är verklighet. Vilken lycka! <3

Idag har jag däremot gått runt med en STOR klump i magen. Härnösandsångest! Inte för att det är något fel på Härnösand i sig. Men det är åter dags för innevecka med seminarier och föreläsningar på universitetet. Och innevecka innebär att jag måste lämna bort det allra käraste jag har för några dagar. Mina älskade barn!

Nu har jag precis vinkat av flickorna hemma hos mormor och morfar – mina kära föräldrar. Och även fast barnen är varna vid detta och jag vet att de inte kan ha det bättre någon annanstans än just hos mina föräldrar – så värker mammahjärtat sönder i avskedets stund. Varje gång!

Min mamma har berättat för mig att min mormor alltid sa att att åka ifrån sina barn – det känns på något vis som att ”lämna tarmarna hemma”!

Ja vilken liknelse – om jag inte förstod vad hon pratade om när jag själv var barn så förstår jag henne verkligen nu! Den där känslan i magtrakten som inte riktigt vill släppa, hur mycket man än försöker att distrahera sig med annat – som att blogga till exempel 😉 gaaaah – lika bra att ge upp och bara inse att det inte heller kommer att fungera!

Men jag vägrar att deppa ihop totalt – är bara att stålsätta sig känslomässigt som vanligt och hoppas på att även den här veckan kommer att rusa förbi! Och som tur är så har jag ju hundratals bilder med mig i både datorn och telefonen att titta på när längtan blir alldeles för stor… som denna till exempel!

IMG_8435

Mina alldeles egna små Love Forever Girls <3 <3 <3

För mig räcker det med bara en blick på er för att mammahjärtat ska svämma över av kärlek! <3 <3 <3

Och är så tacksam att jag har två älskade vänner vid min sida under studieveckorna – Ebba och Lina – vad hade jag väl gjort utan er! <3 <3

IMG_1359

Nu tar vi och laddar om för en helt ny vecka! Måtte den rulla fort förbi!!

And always remember…

IMG_8687

Ha en fin vecka fina du!

Tack för att du läser <3

Kramar

/Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.