Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Sjukstuga de luxe, never-ending-plugg och nätshopping!

Hej du vackra! <3

Äntligen fredag! Tyvärr sitter jag och barnen fortfarande instängda här hemma i en sjukstuga de luxe utan dess like.

Mina älskade stackars småhjärtan! Finns det ingen ände på influensa-eländet liksom?

Gör mitt bästa för att mellan varven av tröstande av feberrosiga ledsna barn, snytande av snoriga näsor och regelbundet doserande av Alvedon ändå få ett och annat gjort framför datorn på pluggfronten.

I går hurrade jag för mig själv eftersom jag lyckades få godkänt med god marginal på mattetentan – men idag sitter jag åter begraven bland bokhögar med nya skrivuppgifter – never ending story liksom!

Måste ju ändå erkänna att fingrarna emellanåt liksom bara glider iväg över tangenterna och bara råkar klicka mig in på diverse shoppingsiter.

Är ju så himla roligt att spana runt lite bland vårens alla nyheter och drömma om kommande shoppingfynd!

– Ett effektivt sätt att dämpa ”snart-klättrar-jag-på-väggarna-känslan” också efter fyra dagars total isolering inomhus!

Men allt är inte bara sjukstuga och botten just nu. Långt ifrån!

IMG_7961

Passar på att glädjas åt min sprillans nya supersnygga Alexia Jacket från Stylelevel som just nu finns att klicka hem i deras webshop som ni hittar HÄR tillsammans med en massa andra snygga vårnyheter och ”must-haves”!

Klicka dig in – på egen risk! 😉

För mig var det kärlek vid första ögonkastet & självklart så är den avtagbara pälsen i fake fur! Tummen upp för det!

IMG_7867

Nu ska jag återgå till vabbandet, som idag är inne på femte dagen. Mysa ner mig i soffan bland en massa mjuka kuddar & mysiga filtar tillsammans med mina febriga småhjärtan för att kika på favoritfilmen Frost som står högst upp på önskelistan!

Kram på dig <3

HA EN RIKTIGT TREVLIG HELG!

/Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.