Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Kusin- och kärleksmys – fjärilar i magen och hajar på näthinnan!

Hej du fina som läser! <3

Nu i helgen var vi som sagt nere i Stockholm på galapremiären av Big Hero 6, men vi hann med så mycket mer än så! Först och främst innebar helgen många kära återseenden, inte minst för Ayla och Alicia som efter att ha längtat hela hösten nu äntligen fick åka ner och hälsa på sina älskade kusiner Izabelle och Alve. Och jag fick träffa mina två andra hälfter – min älskade Mattias och lillasyster! <3 <3

Lily-Eileen fick stanna hemma hos mormor och morfar denna gången. Ett svårt beslut. Men det är ingen höjdare för en nyss fyllda 2-åring att sitta stilla i en biosalong i nästan 2 timmar. Kändes såklart ordentligt i mammahjärtat att behöva lämna henne hemma, och jag var väldigt tveksam och ändrade mig både en två och tre gånger i sista stund och bestämde mig för att ta henne med oss i alla fall -mammahjärtat skrek ja men förståndet sa nej! Förståndet segrade till slut. Denna helgen fick hon det helt klart bättre hemma hos mormor och morfar. Punkt. Och så istället full mammafokus på att finnas där till 100% för mina andra två döttrar under hela helgen.

Det var två små förväntansfulla damer på perrongen i Östersund som hoppade på tåget tillsammans med mig i den tidiga fredagsmorgonen kan jag lova. Och bara tågresan i sig var en upplevelse förstås! Och en sann utmaning. För mig som mamma. För att överhuvudtaget överleva mellan hundratals ”-Mamma är vi framme snart?” gäller det att ha laddat upp med tonvis med tålamod… och en plan! Tidsfördrivande backup i form av medhavt fika – nötter som är svåra att skala ;), klubbor som räcker i evigheter (ja ni fattar grejen), pysselböcker, Ipad, Spotify med lurar och en och annan överraskning i bakfickan!

IMG_7513

Förväntansfulla tjejer i väntan på tåget Östersund – Stockholm…

IMG_7531

Äntligen framme hos syster Karin med familj – redo för inkvartering!

IMG_7707

Lördagen spenderade vi på Fjärilshuset Haga Ocean i Hagaparken – där fanns jättemycket mer spännande att se än ”bara” fjärilar och barnen fastnade alldeles extra för hajarna såklart!

IMG_7611_2 IMG_7583

IMG_7581

Så mycket spännande att se och upptäcka :)

IMG_7589_2 IMG_7590

Man fick faktiskt klappa på de här fiskarna!

IMG_7591_2

Men inte alla fiskar är lika kelsjuka och snälla..!

IMG_7635

Hajakvariet var ändå barnens (och min) solklara favorit!

IMG_7685

IMG_7672

Magiskt att se dessa majestätiska varelser på så nära håll!

IMG_7663_2

– Tittta, titta HAJAR!

IMG_7654_2

Känslan var att man nästan kunde ta på dem när de simmade förbi…

IMG_7650

– Hajen var såhär stoooor! Minst! Tyckte Ayla.

IMG_7694

Ett sånt här snyggt akvarium skulle man allt ha hemma – där ligger flickornas lilla akvarium med neontetror och svärdbärare allt aningens i lä!

IMG_7691_2

– Titta, titta mamma! Det är ju Doris! (i Hitta Nemo)

IMG_7703

Vi spanade in några av världens giftigaste grodor!

IMG_7698_2

– Se men inte röra!

IMG_7700_2

IMG_7549

Kusinerna och bästa vännerna hand i hand på t-banan hem <3 <3

IMG_7538_2

När vi kom hem igen så ritade barnen allt spännande vi sett under dagen!

IMG_7754

Frukostmys <3

 

Tusen tack för allt och en helt underbar helg älskade syster med familj! <3

Det var så härligt och välbehövligt att bara kunna koppla bort allt annat, njuta av kvalitetstid tillsammans och att se våra barn leka, leka och leka så lyckliga i varandras sällskap från morgon till kväll får verkligen mammahjärtat att svämma över av lycka!

Arrivederci – på återseende <3

 

Nu ska jag återgå till vabbande och sjukstuga här hemma igen! Årets VAB-vecka helt klart och den stavas I-N-F-L-U-E-N-S-A-I-S-I-N-T-H-E-H-O-U-S-E För första gången på väldigt länge så önskar jag verkligen att tiden kunde gå lite fortare! 😉

 

Kram på dig!

Tack för att du läser <3

Ha en fin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.