Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Galapremiären av Big Hero 6 – många kära återseenden och härligt mingel!

Hej! <3

Denna helgen bar det åter iväg till Stockholm på nya äventyr!

Och denna gången hade jag med mig både Ayla och Alicia på resan <3

Söndagen var vigd till galapremiären av Big Hero 6 på biograf Rigoletto dit jag, barnen och Mattias <3 blivit inbjudna av Subito Event och stämt träff med både Evelina & Tiffany, Sofi & Milton, Fredrik & Hugo. Även min syster Karin och hennes två barn, Izabelle & Alve – barnens kusiner var med oss! Och till vår stora överraskning dök även Sofis Rickard upp i sällskap med Cecilia Ekeblom från en tidigare säsong av Ensam Mamma Söker. Trevligt, trevligt! Flera kända ansikten och även en hel del tidigare ”Ensamma Mammor” fanns på plats dagen till ära bland annat Emma Pettersson Hernandez och Helena Puhakka – jättekul att få hälsa på dem och få en liten – om än väldigt flyktig bild – av dem även i det verkliga livet!

IMG_7762

För Alicia och kusinen Alve var detta dessutom det allra första biobesöket någonsin! <3 De små gjorde stora ögon kan jag lova – ”är det såhär det är att vara på bio?”

Direkt in på röda mattan med pressfotografering, därefter vidare till ett generöst uppdukat bord med så mycket snacks, godis, donuts, muffins & kakor – you name it – alla barnen orkade äta och så in i den stora biosalongen med 3D-glasögon på det – ska det vara så ska det liksom! 😉 En stor dag för barnen att minnas!

IMG_7764

Galapremiären innebar även ett kärt och innerligt återseende med mina underbara vänner – Evelina & Sofi – det var så himla mysigt att få spendera lite kvalitetstid tillsammans med dem båda och deras underbara barn – även om tiden går galet fort när man har roligt och det känns som att det dröjer på tok för länge mellan gångerna vi kan ses! Jag saknar er redan!

IMG_7760

Och så njöt såklart både jag och barnen av att ha vår älskade Mattias vid vår sida igen <3 <3 <3

Tänk om man bara kunde stoppa tiden i vissa ögonblick…

Biomys på hög nivå!

IMG_7718

En hel rad med 3D-glasögonprydda snyggingar i väntan på att ridån skulle gå upp inför en fullsatt biosalong!

IMG_7717

Och visst höll Big Hero 6 allt det den lovat och lite därtill. Alla de känslomässiga ingredienser en riktigt bra och sevärd äventyrs-/familjefilm bör innehålla samt ett bra tempo rakt igenom – ännu ett guldkorn från Disney till samlingen!

IMG_7782

Så gå och se den! Biopremiären är nu på fredag, den 30 januari.

IMG_7793

Tusen tack till Subito för ett fantastiskt fint och välordnat arrangemang!

IMG_7745

Efter bion så passade jag, Mattias, min syster Karin, Evelina, Sofi och Fredrik på att ta tillfället i akt att umgås lite mer när vi alla ändå var samlade så vi tog med oss barnen till Andy’s lekland i Sickla. Även Mattias äldre bror Magnus med fru Johanna och deras två söner Casper & Oliver kom och mötte upp oss – jättekul! Vi vuxna passade på att hinka i oss kaffe & umgås över en sen lunch samtidigt som alla barnen rasade av sig i leklandet och stortrivdes i hög decibel och ett tempo som gick i 110!

IMG_7735

Gissa om vi alla somnade ovaggade den kvällen! 😉

IMG_7520_2

Mina söta små tågresenärer <3 <3

IMG_7758

Lämnar Stockholm & vinkar hejdå från tågfönstret till våra nya superhjältar Hiro och Baymax.

 

Nu är vi på plats här hemma igen och har tråkigt nog landat i en sjukstuga de luxe;

– hej influensa och välkommen hem till oss liksom!

 

Det var som att vi alla gick rätt in i väggen efter en härligt fartfylld helg med en massa kära återssenden, fjärilar både i- och utanför magen och hajar på näthinnan…

…kommer med ännu ett inlägg om allt detta snart!

Så håll utkik :)

Skönt att få blogga av sig lite och drömma sig tillbaka mellan ständiga snytpapper, febertoppar och regelbundna doseringar av Alvedon!

 

Hoppas att du har fått en riktigt fin start på din vecka <3

Kram kram

/Susanne <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.