Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Premiär på catwalken och kärleksmys – modevisning på FORMEX för Love Forever!

Hej på dig! <3

Nyss hemkommen till lilla Östersund och nylandad i vardagen igen efter en otroligt lyckad helhelg i Stockholm. Viken helg det var! Formexmässa, catwalkspremiär och middag i gott sällskap med helt fantastiska nyfunna vänner och bekanta. En liten utgång, bio & hemmamys med kärleken!

För mig var det en riktig AHA-upplevelse bara att kliva in genom dörrarna på Formex-mässan i fredags. Något som jag så länge sett fram emot – välkommen till himmelriket liksom! Wow så mycket härlig inspiration, så galet mycket spännande att se – ja allt mellan himmel och jord från den nordiska inredningsdesign-scenen fanns representerat på mässan och till min stora förtjusning även en hel del smyckesdesign och mode!

DSC_0515-loveforever-foto-inredacom

Och så var det då dessutom dags för mig att göra mitt livs premiär på catwalken – oh yes I did it! – för fantastiska Love Forever. Jag var verkligen i gott sällskap av ett otroligt glatt, erfaret och energispridande gäng vilket naturligtvis smittade av sig även på mig – så allt kändes genast bara jättekul och nervositeten var som bortblåst när jag väl kom på plats och blev varmt omhändertagen av Terece, Malin, Mona-Lisa och hela det övriga gänget redan från första stund!

Många av bilderna i detta inlägget kommer från goa Annelie Persson på inreda.com, några är mina egna.

IMG_7394

Fina Terece Almering har verkligen presterat på toppen av sin förmåga denna kollektionen känns det som för oj så otroligt mycket snyggt det finns – känslan är att jag vill bara se och ha mer och mer av Terece fantastiska kollektioner hela tiden. Det finns något för alla verkligen! Och personligen så bara älskar jag den härliga färgstarka blandningen med en underbar mix av boho chic, glammiga inslag & rock´n´roll fashion.

IMG_7355

Laddade upp energidepåerna med en kopp kaffe och peptalk strax innan visningen med underbart sprudlande glada, ständigt multitaskande, energispriderskan Åza Brennander.

IMG_7362

Och för första gången i mitt liv så fick jag faktiskt känna mig riktigt lång! Här bredvid Åza…

DSC_0247-loveforever_foto-inredacom

… och även bredvid underbart glada, jordnära och så oerhört äkta Anna Book fick jag känna mig aningens mer än tre äpplen hög! 😉

IMG_7415

Fantastiskt härliga och driftiga My Martens – en tjej med skinn på näsan som verkligen kan konsten att förena nytta med nöje – från förra årets Ensam Mamma Söker, Åza och jag hann med några snabba klädbyten och lite poserande framför kameran ihop strax innan visningen. My och Åza är dessutom blogg-kollegor och toppbloggare på Allt för föräldrar – jättekul att träffa dem båda!

IMG_7453

Även finaste, rara Magdalena tittade förbi och sa hej, kändes underbart att få krama om- och i alla fall hinna få en liten glimt av henne – värmer i hjärtat varje gång <3 men det var ju precis som Åza skrev på sin Insta faktiskt något som inte riktigt stämde med henne på den här bilden… haha! Underbara Maggan! Dags att boka in ett besök hos tandläkaren kanske? 😉

DSC_0301-loveforever-foto-inredacom

Inga större repetitioner här inte – det var i stort sett bara att köra på direkt ut på catwalken som gällde – ”one take”!

DSC_0312-loveforever-foto-inredacom

DSC_0326-loveforever-foto-inredacom

DSC_0313-loveforever-foto-inredacom

DSC_0381-loveforever-foto-inredacom

Underbara Ankie Bagger blev min parhäst och ledstjärna under modevisningen. En sann, skicklig veteran inom området och för en novis som jag så bara räckte det med att titta på henne för att få en massa härlig energi, ny inspiration och nya infallsvinklar under catwalkandet! 😉

DSC_0369-loveforever-foto-inredacom

DSC_0386-loveforever-foto-inredacom

DSC_0467-loveforever-foto-inredacom

Blev mejkad och stylad innan visningen – vilken otrolig lyx – stylad i håret av fantastiska Love Forever Hair och fick det uppsatt i denna helt underbara knut som är svår att se sig mätt på!

10911475_781955021857903_8674162095795727228_o-2 DSC_0281-loveforever_foto-inredacom

DSC_0279-loveforever-foto-inredacom

Alla Love Forever Hair-produkter kommer att finnas inom kort på Love Forevers hemsida/webbbshop som du hittar HÄR

DSC_0520-loveforever-fotoinredacom

Fina Christina Melin – hon och jag hade ju kunnat bli Ensam-Mamma-kollegor, men ödet ville annorlunda… – och härligt trendiga Tanja Fylking glänste tillsammans under modevisningen!

IMG_7373

Så gjorde även fantastiskt vackra Englas Showroom och Annika Ljungberg. På bilden tillsammans med Åza Brennander & Tanja Fylking.

DSC_0285-loveforever-foto-inredacom

Sagolikt vackra Engla!

DSC_0252-loveforever-foto-inredacom

Även Marie Herrey var strålande vacker!

Lite extra spännande för mig var att jag nu äntligen fick ta mig en första närmare titt och klämma och känna på den helt nya underbara kollektionen från Love Forever Girl för flickor i åldrarna 2-12 år med möjlighet att matcha mamma i sann underbart lekfull ”mini-me”-anda. Kläderna hittar ni på www.loveforever.se jag fick även smygkika på vår/sommarkollektionen, vilken inte finns att köpa plagg från ännu – men håll ut – jag kan lova er att dessa underbara barnplagg är något alldeles extra, väl värda att vänta på!

IMG_7376 IMG_7377 IMG_7378

Full fart med förberedelser inför visningen i Love Forevers monter på Formex.

DSC_0494-loveforever-foto-inredacom

Ja visningen kändes verkligen som en sann succé – alla var så otroligt nöjda och glada efteråt!

DSC_0556-loveforever-foto-inredacom

Ett stort tack till dig Terece Almering för att du tog mig med på detta!

10926461_10152976479781698_7404808956838916038_n

På kvällen var vi alla som gått modevisningen och resten av gänget inbjudna på middag tillsammans med våra respektive (vi som har det) av Terece Almering till Love Forevers showroom. Så även Mattias fanns med vid min sida under kvällen såklart <3 Allt var jättemysigt och bra ordnat, jag hade så trevligt hela kvällen och vi blev alla riktigt bortskämda med supergod mat, dryck, samt en himmelsk dessert!

 

Hoppas att du njutit lika mycket av denna bildbomb som jag – som äntligen har fått släppa den ifrån mig 😉

Nu ska jag strax sticka iväg och hämta mina småhjärtan på förskolan.

 

Hej så länge!

Och varma kramar <3

 

/Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.