Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

En spännande, händelserik vecka väntar!

Hej alla fina!

Dagarna springer på och vardagsekorrhjulet börjar snurra igen! Inget fel med det. Det värsta för mig var väl bara att inse faktum, rycka upp mig och väl lyckas slita mig ifrån julledigheten och kicka igång det nya året med föreläsningar, seminarier och mattetenta under den gångna veckan… kändes tufft, men nu tycker jag att det rullar på av bara farten!

IMG_6253

Jag trivs i min fartfyllda vardag och tycker på något vis att ju mer energi jag gör av med desto mer får jag – kanske ett rent inbillnings-/överlevnadsknep 😉 vad vet jag – men oj så effektivt!

Dessutom uppskattar jag att känna kontrasten mellan vardag och helg. Ledigheten blir liksom inte lika njutbar i längden om man inte får längta lite efter- och kämpa lite för den. Eller vad tycker du?

Imorgon väntar en ny vecka – en vecka fylld av nya möjligheter och en vecka som jag länge har sett fram emot en massa!

Besök på Formex i Stockholm och en mysig helg hos Mattias <3 väntar på mig! Wieee!

Formex är Nordens största fackmässa för inredningsdesign, där ryms även en massa mode, och jag har under många år gärna velat besöka mässan, men det har helt enkelt inte blivit rätt läge förrän nu! Mässan har inte mindre än runt 850 utställare – så oj vad mycket fint det kommer att finnas att se och oj vad spännande det ska bli!

Dessutom ska jag möta upp Terece & Co på Love Forever, vi har lite spännande saker på g, som även du förhoppningsvis kommer att få se mer av framöver! Och så ska jag prova på att göra något jag aldrig någonsin gjort förut – nämligen gå modevisning! Ja du läste rätt. Hjälp vad har jag nu gett mig in på? 😉

IMG_6050

Haha ja man lär så länge man lever sägs det ju och någon Victoria’s Secret-modell i form av ”Ensam-Mamma-Söker-Susanne” lär Formex-besökarna garanterat inte få se på podiet utan snarare en norrlänning med älgsteg som lika gärna hade kunnat kommit gående med en stövel på huvudet! 😀

När jag var liten så sa min mamma alltid att jag brydde mig så lite om vad jag hade på mig att jag lika gärna hade kunnat gå ut med en stövel på huvudet och varit lika glad och nöjd ändå, haha!

Förhoppningsvis har jag lite mera koll och ett större intresse för mode än så nuförtiden! 😉

IMG_6012

Jag i den helt underbara klänningen från Love Forever som jag hade vid det sista valet i parken där i Gdansk i Polen när det äntligen blev Mattias & jag!

Det otroligt vackra halsbandet kommer från fantastiska Snö of Sweden 

2014-12-22_1419281517

I helgen hade vi julgransplundring flickorna och jag hemma hos mormor och morfar.

IMG_7128

Det blev fika, sång, dans och fiskedamm – ja allt som hör till! Supermysigt hade vi det!

<3 <3 <3

Nu vill jag bara att dagarna ska rulla på så att det blir torsdag kväll och jag äntligen får hoppa på tåget söderut. Det här med att; den som väntar på något gott… är inte riktigt min grej just nu känner jag.

Min finaste Mattias – tänk att snart så ses vi igen <3 Längtar ju halvt ihjäl mig!

2014-12-22_1419277938

Hoppas att även du får en fin start på veckan och har en massa kul att se fram emot!

Tack för att du läser <3

och önskar dig allt det bästa!

 

Kram

/Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.