Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Crossroads – viktiga beslut och vägskäl i livet!

Hej bästa du!

Nytt år. Nystart. Många tankar och funderingar. Viktiga beslut som måste fattas. Tankarna spinner allt snabbare och snabbare just nu!

IMG_6781

Upplever du också att du ibland hamnar i vägskäl här i livet? Det kan gå långa perioder där allt bara rullar på, vardagsekorrhjulet snurrar, man vet vad man ska ha för sig för en tid framöver och känner sig nöjd och tillfreds med att göra just detta som man för tillfället är sysselsatt med. Men så plötsligt så tar denna ”allt-bara-rullar-på”-tid slut och du står vid ett vägskäl. Där det plötsligt blir så himla tydligt för dig att det är just du och ingen annan som måste fatta ett aktivt beslut och bestämma dig för vilken riktning du ska ta och vilken väg du ska vandra vidare på!

IMG_0176

Just nu befinner jag mig mitt i en korsning med flera tänkbara vägar och alternativa riktningar än vad jag någonsin upplevt tidigare!

Min enda kompass är mitt hjärta, min hjärna och min egen intuition.

Min karta är mina mål här i livet och de människor och platser som betyder allra mest för mig. Svänger jag in på en väg så väljer jag bort en annan. Står jag kvar och stampar på samma ställe utan att våga ta beslutet och det avgörande klivet framåt så kommer jag aldrig heller att komma vidare…

Crossroads! Följa hjärna eller hjärta?

Vågar jag lita på min intuition?

IMG_6749

Det är något alldeles magiskt med eld! Man funderar väl aldrig så bra över livet som i skenet från en tänd brasa?

Sen så är det det här med tid. Tid som aldrig riktigt vill räcka till och prioriteringar som måste göras…

Måste nog erkänna att jag i många situationer är allt annat än en realist. Jag är och har nog alltid varit en sann tidsoptimist, men nu har jag faktiskt kommit till en punkt i livet där det inte går att blunda längre – allt jag vill och önskar att jag skulle kunna göra hinns helt enkelt inte med – det är ett lika enkelt fakta som att lägga ihop ett plus ett!

Jag vill ju liksom gärna tro att jag är odödlig… 😉 för jag tycker att livet är så himla spännande och roligt att leva, det finns så sanslöst mycket som jag skulle kunna tänka mig att göra och skulle vilja prova på och så många platser jag skulle vilja besöka att även om jag så hade tio liv – så skulle jag garanterat ändå omöjligt hinna med allt! Haha!

Och det är väl bara för mig att inse och acceptera faktum. Bara att inse att det faktiskt inte är möjligt att klämma in så många fler bitar i livspusslet just nu utan jag måste helt enkelt sätta mig ner och se över de bitar jag redan har, känna efter vilka som betyder allra mest för mig, måste prioriteras och alltid komma i första hand, vilka som möjligen kan bytas ut mot nya och mer intressanta och vilka som faktiskt bör slängas bort illa kvickt dit pepparn växer – no mercy!

IMG_6753

Myser framför brasan hemma hos mina förädlar i mina nya sköna Ldir-skor ”Tronchetto Con Fibbia Oxid Torba” som du bland jättemycket annat snyggt hittar på www.tintinstyle.se

En positiv, överambitiös, orealistisk tidsoptimist – thats me!

Trebarnsmamma på heltid + studerar till förskollärare på heltid + allt och lite till 😉 = inte så mycket tid över till annat!!

Bara att inse och göra något åt saken.

Det här med att prioritera och välja bort är verkligen inte min grej – men hej och välkommen verkligheten!

Mitt nyårslöfte för 2015…

577448_10151958089470033_443603439_n

IMG_0177

IMG_0175

God fortsättning alla ni som tar er tid att titta in här hos mig!

<3 <3 <3

 

Många Kramar

/Susanne

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.