Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Dags för säsongsfinal!

Hej du vackra – tack för att du är med mig! <3

Nu är det verkligen nära! Kl 20.00 imorgon kväll kan vi se det allra sista avsnittet av Ensam Mamma Söker 2014 på TV3. Känner mig förväntansfull, nostalgisk, sentimental, tacksam och galet lycklig på en och samma gång!

IMG_3971

Förväntansfull – över att det äntligen är dags! Snart får ni alla veta vilka som blev de tre utvalda, om kärlek uppstod, vad som hände sedan och hur det ser ut för mig, Evelina och Sofi idag!

IMG_5718

Direkt efter att programmet sänts i rutan släpps nämligen uppföljningsavsnitten på TV3 Play. Ett hembesök som Maggan gjorde hemma hos var och en av oss mammor i höstas och ett studioeftersnack som spelades in alldeles nyligen. Det blir mycket prat, skratt och spännande avslöjanden kan jag lova, en skvätt tårar och kanske till och med kärlek! 😉

Efter kl 21.00 är det fritt fram att surfa in och ta del av allt detta på webben, så missa inte!

Nostalgisk – över sommaren som var och tiden som gått sedan dess, en helt oförglömlig tid med en massa helt oslagbara, fantastiska minnen tillsammans med gamla och nyvunna vänner – några av dem är jag alldeles säker på, kommer att finnas med mig för livet! Evelina och Sofi – jag är så lycklig över att ni båda har kommit in i mitt liv och tagit varsin plats i mitt hjärta <3 Och du med underbara, vackra kloka Magdalena <3

Sentimental – över att hela denna fantastiska resa snart är över!

Tacksam – över att just jag som en av hundratals sökande mammor blev utvald till detta – det är nästan för stort för att ta in! Och innerligt tacksam gentemot alla mina nära och kära som på olika sätt och vis ställt upp för mig och barnen under inspelningarnas gång. Mina älskade föräldrar Ulla och Björn och min syster Karin, mina vackra vänner Ebba och Lina. Utan er skulle detta aldrig någonsin ha varit möjligt. Tack  <3

Galet lycklig – över att det äntligen är dags, snart finns det inga hemligheter längre!

”Choice not chance determines your destiny. Some of your best memories will come from some of your most foolish decisions.”

IMG_5834

Den sista veckan innan det slutliga valet, nere i Gdansk och Sopot i Polen är en vecka som jag aldrig någonsin kommer att glömma. Det hände så fruktansvärt mycket både runt omkring och inom mig där och då och jag känner mig så himla glad och tacksam över att jag då hade två av mina bästa vänner vid min sida och att även underbara, varma och godhjärtade Maggan kom ner och delade med sig av sin sprudlande energi, bollade tankar och känslor och kände av läget med både mig, Mattias och Rikard inför valet.

IMG_7747

Fantastiska, inspirerande Maggan, jag & mina underbara, vackra vänner Ebba & Lina

IMG_5599

Vi fick världens överraskning kvällen innan valet!

IMG_5606

Vi fick upp skumpa på rummet…

IMG_7626

… som sabrerades på plats! Sabrera, celebrera eller sabotera? Hur var det nu det hette till slut Sofi? 😉

IMG_7627

Vilken lyx!

IMG_5601

Lite bubbel, ostbricka, nötter & kex… nom nom nom…

IMG_5604

… satt riktigt fint just där & då & var precis vad vi behövde den där sista kvällen!

IMG_5602

Och hur omtänksamt & fint gjort var väl inte detta? TACK FÖR ALLT <3 Bästa kamerateamet med Christel, Makan & Affe & sötaste koordinator/”spindeln-i-nätet” Sandra JAG SAKNAR ER <3

IMG_7629

Maggan instagrammar lite & Ebba & Lina starstruckar som de själva sa! 😉

IMG_5603

Tid för reflektion & eftertanke. Kvällen innan det sista valet…

jag har bestämt mig!

Vad tror du? Kommer jag att välja rätt? Är det hjärta eller hjärna som vinner i slutändan, eller en kombination av både och?

IMG_5478

Och framförallt – har jag lyckats finna den stora kärleken?

Ensam mamma söker hösten 2014

Detta blir mitt allra sista blogginlägg innan du får svaret!

<3 <3 <3

 

Med kärlek

/Susanne

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.