Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Howdy ho eller howdy hoes – det är frågan! ;) En oförglömlig heldag med Maggan och oss mammor!

Howdy ho!

IMG_6766

Eller hur det nu var man sa i det gamla Wild West? Det var Maggans käcka välkomsthälsning när hon mötte upp mig Evelina & Sofi i foajén på Hotell Scandic Klara bredvid Hötorget i Stockholm den där tidiga junimorgonen i somras.

Skärmavbild 2014-11-26 kl. 22.42.41 Skärmavbild 2014-11-26 kl. 22.42.51

Sedan höll vi på att halvt skratta ihjäl oss eftersom jag först trodde att Maggan sa;

– Howdy hoes!

(- Hej horor! På ren svenska = mindre bra, haha!)

 

Skärmavbild 2014-11-27 kl. 10.42.36

 

Howdy ho – okej – så var det lilla missförståndet uppklarat! 😉

Äntligen var det dags för vår efterlängtade reunion med en massa härligt tjejsnack!

IMG_6770

IMG_6743

Tre lattemammor nere i Lobbyn redo för nya äventyr!

IMG_6742

Men först… något av det bästa jag vet!

IMG_6714

 Förväntansfull inför dagens efterlängtade reunion!

IMG_6732

Efter en lyxig hotellfrukost bar det av!

IMG_6736

Kan ju verkligen lova att det kändes som att jag skulle rulla fram efter denna lyx-frulle! 😉

IMG_6751

God stämning, mycket skratt, skvaller & skoj redan i bilen!

Fotograf Johannes monterade Go-Pro’s strax innan Maggan satte sig bakom ratten.

IMG_6758

Montering av Go-Pro’s vs instagrammande! Det gäller ju att nyttja tiden effektivt 😉

IMG_6762

Bästa ljudtekniker Affe kom man aldrig riktigt undan, haha! 😉 

IMG_6767

Skärmavbild 2014-11-26 kl. 22.43.02

Välkommen till Oak Wood Ranch i Vallentuna!

Skärmavbild 2014-11-26 kl. 22.44.20

Vackra omgivningar & underbart vackra hästar!

Skärmavbild 2014-11-26 kl. 22.44.21

Den som är nyfiken på att få veta mer om ranchen kika in på;

http://www.oakwoodranch.se

IMG_6776

Sofi var liksom vi andra mammor till en början aningen skeptisk till dagens utstyrsel…

IMG_6775

Men hallå lite får man väl bjuda på – så okej då nu kör vi! 😀

Susanne, Evelina & Sofi – goes cowgirls!

IMG_6779

Myggning & omklädning i sadelkammaren strax innan ridtur.

Skärmavbild 2014-11-26 kl. 22.43.47

Min premiär på westernhästryggen! Kände mig som Bambi på hal is 😉 men jättekul var det!

Skärmavbild 2014-11-26 kl. 22.43.51

Och så fick jag ju världens snällaste häst med – 14-åriga Mischa – Mischevious De Baar <3

Skärmavbild 2014-11-27 kl. 12.27.26

En liten quarterdam med mycket personlighet och egen vilja – lite som jag själv kanske! 😉

Skärmavbild 2014-11-26 kl. 22.44.03

Finaste Sofi på sin käre Billy Boy <3

 

Skärmavbild 2014-11-26 kl. 22.44.06

– Billy Boy my new man! sa Sofi med glimten i ögat 😉

Skärmavbild 2014-11-26 kl. 22.44.18

Världens finaste Maggan – en van ryttare & förebild även i sadeln!

Att få träffa Evelina och Sofi igen var hur kul som helst – något jag länge hade sett fram emot <3 Äntligen så fick vi en heldag tillsammans bara vi tre och Maggan! Jättekul att testa på westernridning – även om min tidigare riderfarenhet endast sträcker sig till en dagsturs-ridning på islandshäst – och att grilla ribs, tjejsnacka och dricka öl tillsammans i en liten mysig skogskoja!

Som sagt så stod man själv ganska så ensam i den situationen man var mitt uppe i under inspelningarna, killarna hade ju varandra, filmteamet hade sitt och just där och då så fanns det nog ingen som kunde förstå lika väl vad jag gick igenom för tillfället som Evelina och Sofi.

Vi hade ju satt oss i samma båt. Och har man satt sig i båten…!

Så dagen tillsammans var minst sagt välbehövlig, skönt att få prata av sig och bolla lite tankar och känslor med de andra. Magdalena har också en otrolig livserfarenhet att dela med sig av och hon gav oss många personliga och kloka råd som alltid. Hennes öppenhet, spontanitet och ärlighet fick oss alla att öppna upp oss lite extra.

När jag nu ser mig själv sitta där i den lilla skogskojan och prata en massa om hur jag tänker kring hjärna och hjärta, förstånd och magkänsla, så känns det med facit i hand nästan lite som att det inte är mina egna ord. Jag kan ju bara säga att konstateras kan att jag just där och då motsäger mitt eget handlande en hel del!

– Jag har försökt att använda mig av förståndet nu först (hjärna) innan jag släpper lös på magkänslan (hjärta)!

Måste ju erkänna att just där och då hade jag faktiskt inte så himla bra koll på hela situationen…

Allt gick så himla fort, var så himla intensivt och omtumlande under inspelningarna att det sällan blev någon lucka till eftertanke.

Och de luckor jag fick och stunder jag fick över valde jag naturligtvis att spendera med mina älskade barn och hur lätt är det då att reflektera över alla sina egna känslor och intryck med en vardag som rullar på i 110%?

Får väl säga som prins Daniel en gång sa;

– My feelings are all over the place!

Haha! För det var de verkligen där runt hemmadejterna hos killarna.

Mattias, Morgan, Andreas, Stefan & Rikard inom loppet av lite drygt en vecka!

Ja dagen på Oak Wood Ranch var en helt underbar reunion och välbehövlig timeout för oss alla!

Skärmavbild 2014-11-26 kl. 22.45.02

Maggan & jag sköter grillen – här behövs det inga karlar minsann! 😉

Skärmavbild 2014-11-26 kl. 22.45.28

– Evelina & Sofi skålar i öl som äkta cowgirls efter en riktigt lyckad och minnesvärd dag!

Skärmavbild 2014-11-27 kl. 09.06.13

So long…

…howdy ho!

 

Och sprid bara kärlek!

Kram <3

Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.