Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Mera hemmadejtande, total frihetskänsla, balsam för själen och havslycka på Varbergs Kurort!

Hej måndag & hej alla vackra <3

Och hej totala frihetskänsla! Sitter i novembermörkret och drömmer mig tillbaka till den där magiska sommarkvällen i slutet av juni när jag och filmteamet efter en lång och händelserik inspelningsdag tillsammans med Evelina, Sofi och Maggan på Oak Wood Ranch i Vallentuna utanför Stockholm äntligen kliver ur våra hyrbilar framför Comwell Varbergs Kurort. Det är nära till solnedgången och det första som slår emot mig när jag slår upp bildörren är en ljum kvällsbris med doften av hav. De sammetslena sanddynorna med strandråg som vajar i vinden framför hotellet lockar till en strandpromenad och både jag och min koordinator Sandra blir helt lyriska och vill hoppa av lycka! Vilket ställe! Nu har vi kommit helt rätt. Och det är vi så värda.

Jag bli alltid lika lycklig när jag kommer ner till havet. Det är något som händer med mig inombords bara jag känner lukten av hav eller hör vågornas brus. Frihetskänsla, livsglädje och ett överväldigande lugn. Har en stor del av mitt hjärta på västkusten bland de saltstänkta klipporna i norra Bohuslän, där jag spenderat alla mina somrar sedan barnsben, så bara att få komma ner till Varberg i sig var ren lycka och att jag nu dessutom skulle dejta två fantastiska killar i denna miljö gjorde ju inte saken sämre precis! Förväntansfullt och lite pirrigt – vad skulle Andreas och Stefan välja att hitta på?

I kvällens program kl 20.00 på TV3 får ni svaret på just detta!

IMG_6936

En liten paus under morgonpromenaden på stranden framför kurhotellet!

IMG_6985

Lyckan över att ha vinden i håret, blicken mot horisonten och känna doften från havet! 

Vi anlände till Comwell Varbergs Kurort sent på kvällen, världens bästa filmteam med Christel, Makan, Affe, min fina koordinator Sandra och jag.

IMG_6810

Ingen dålig kvälls-setting att anlända till!

IMG_6807

Mitt fantastiska hotellrum! Som gjort för ett par på kärleksweekend <3

IMG_6813

Men även som gjort för mig – tackade ju liksom inte nej till att kunna sova på tvären i dubbelsängen! 😉

IMG_6815

Har aldrig sovit i en Carpe Diem säng tidigare och måste ju bara konstatera att de håller vad de lovar och lite till – jag sov som en prinsessa! Vilken lyx!

IMG_6816

IMG_7020

Nere i den stilfullt inredda foajén i Villa Apelviken där mitt hotellrum låg…

IMG_7022

IMG_6885

Hotellfrukost – något av det absolut bästa jag vet!

IMG_6824

Dags för en liten morgonpromenad i den sammetslena sanden mellan sanddynorna…  

IMG_6829

IMG_7146

Otroligt vackra omgivningar! 

IMG_6913

Den lilla kuststaden Varberg tog mig med storm från första stund! 😉

IMG_6916

Lyssnar till strandrågens susande i vinden, vågornas brus & skrattmåsarnas skränande…

IMG_6872

…en naturligt healande miljö!

IMG_6857

IMG_6858

IMG_6860

IMG_6837

Bestämde mig för att ta en liten promenad ut till fyren…

IMG_7064

IMG_7103

IMG_7102

IMG_7077

Underbara frihetskänsla!

IMG_7101

Lyxade till det lite extra med en glass!

IMG_7043

På väg tillbaka till kurortshotellet…

IMG_6876

IMG_6881

IMG_6834

IMG_6880

IMG_6873

Varbergs Kurort är utan tvekan ett ställe jag kommer att vilja besöka igen! Det rekommenderas varmt till alla som behöver ett avbrott från vardagen och längtar efter att skämma bort sig själv lite extra i fantastiskt natursköna, havsnära omgivningar! Om ni vill veta mer så klicka in på;

http://www.varbergskurort.se/?gclid=CIqq44veksICFQIMcwodgzQAWQ

IMG_7035

Den magiska solnedgången på uteserveringen – nästan svårt att tro att det faktiskt är i Sverige när man ser denna bilden – visst andas den inte så lite Riviera? 

IMG_7042

Avslutade kvällen med en välbehövlig, avkopplande stund på kurortens helt fantastiska, prisbelönta spa-avdelning – jag hade hela stället för mig själv! Dock fick jag strax efteråt höra att många tror att det spökar där inne! 😉 Varberg som kurort har ju en 200-årig historia och det är anrika gamla miljöer man vistas i. Tur att jag inte visste det för stunden för jag njöt i fulla drag av det som stavas EGENTID – totally lovely!

IMG_7040

Detta är Sveriges enda havsvattenspa! En otroligt lyxig och välgörande känsla!  Tog mig en simtur i poolen med 32-gradigt uppvärmt havsvatten. Magiskt! Att simma runt där i polen och lyssna till naturljud och fågelkvitter samt att bada ångbastu med väldoftande eukalyptusolja efteråt var himmelskt – balsam för kropp och själ! Att fånga dagen och njuta i fulla drag av livet blir liksom inte så svårt när man befinner sig på ett sådant här ställe!

IMG_7024

Under strandpromenaden hem till mitt hotellrum i Villa Apelviken slog mig ändå tanken att det förstås hade kunnat vara ännu mysigare om jag haft med mig en kärlek.

Att gå hand i hand på en strand tillsammans med någon – det var ett bra tag sedan…

IMG_7025

Det är såklart jag längtar efter kärlek! Och vem vet – kanske behöver det inte dröja så länge till, tills jag får uppleva det igen!

Vad tror ni? Kommer jag att hitta kärleken i programmet?

IMG_6847

Ja tittar ni i kväll så får ni som sagt se mig dejta båda Securitas-kollegorna och vännerna Andreas och Stefan. Det bjuds på både efterlängtat restaurangmys och romantisk strandpromenad kan jag lova! Dessutom så kommer jag Evelina, Sofi & Maggan att få en mycket efterlängtad catch-up-dag tillsammans med en massa härligt skvaller och roliga aktiviteter!

 

Hoppas vi ”ses” ikväll <3

Kram

Susanne

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.