Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Halvvägs till himlen – dejtande i drömlika miljöer!

Hej på er alla!

Snart helg igen – härligt! Tar mig en välförtjänt paus från pluggandet – matematik i förskolan – och drömmer mig tillbaka till sommarens dejtande.

I måndagens avsnitt så åkte jag både hem till Mattias i Stockholm och Morgan i Sollefteå för att dejta dem på deras hemmaplan. Jag hoppades ju på lite överraskningar – de som känner mig vet att jag älskar sådant – och båda två överraskade mig verkligen, men på helt olika sätt!

Två helt underbara killar som båda tog mig på dejtande halvvägs till himlen i form av en tur i Skyview upp på Globens tak i Stockholm och en avslappnande stund på Hallsta Sky Spa & Relax – Hotell Hallstaberget i Sollefteå.

Morgan visste verkligen precis vad jag behövde när han valde att ta mig med till sin arbetsplats!

http://www.hallstaberget.se/hotell

Skärmavbild 2014-11-19 kl. 09.22.44

IMG_6382

Skärmavbild 2014-11-19 kl. 09.22.00 1

Skärmavbild 2014-11-19 kl. 09.22.46

– Välkommen till Hallsta Sky Spa & Relax!

http://www.hallstaberget.se/hotell/hallsta-sky-spa-relax

Skärmavbild 2014-11-19 kl. 09.39.24

– Halvvägs till himlen!

Skärmavbild 2014-11-19 kl. 09.58.59

Tänk att få arbeta i denna drömmiljö – wow säger jag bara!

Skärmavbild 2014-11-19 kl. 09.51.30

– Magiskt vackert & så underbart avkopplade – behöver jag säga så mycket mer? 

Ja ni ser ju själva!

Skärmavbild 2014-11-19 kl. 14.58.36

– Det skålar vi på!

Skärmavbild 2014-11-19 kl. 14.58.58

– Tack för att du tog med mig till detta drömställe Morgan!

Skärmavbild 2014-11-19 kl. 14.48.57

En riktigt fin avslutning på en toppentrevlig dag!

IMG_6369

Solen på väg ner!

IMG_6370

Den sagolikt vackra utsikten från stora restaurangen på Hotell Hallstaberget!

IMG_6378

IMG_6384

IMG_6366

Mitt fina hotellrum i den nybyggda delen på Hotell Hallstaberget!

Här sov jag som en prinsessa <3

– En prinsessa ska må som en prinsessa förtjänar brukar ju Morgan säga – så jag passade verkligen på att känna mig som en!

Vilken kontrast till min vardag som ensamstående trebarnsmamma! 

IMG_6364

Kan ju inte låta bli att undra om det var en liten ”flirt” från personalen på Hotell Hallstaberget när just denna DVD – av alla filmer!! – stod längst fram i tv-hyllan på mitt hotellrum! 😀

 Skärmavbild 2014-11-19 kl. 14.52.02

Att Morgan lät mig träffa några av hans vänner under dejten i Sollefteå kändes också jättekul – vi hade en trevlig fika och pratstund tillsammans i lusthuset på Morgans innergård.

Skärmavbild 2014-11-19 kl. 14.51.54

Ett glatt gäng norrlänningar Morgan, Håkan, Eder, Maria & Niklas – så himla trevliga allihop! 

Den bild av Morgan jag hade fått sedan innan, bara förstärktes efter denna dagen och dessutom fick jag den bekräftad av hans vänner. Han är verkligen en trygg och stabil kille med båda fötterna på jorden och glimten i ögat. Det är lätt att ha trevligt och trivas i Morgans sällskap!

Nästa vecka fortsätter mitt, Evelinas och Sofies dejtande i TV-rutan. Jag reser söderut via Stockholm för att möta upp mammorna & Maggan för en mysig catch-up-dag med en massa härligt skvaller och roliga aktiviteter och sedan vidare ner till Varbeg på västkusten för att dejta både Stefan och Andreas – ”två flugor i en smäll!”

Vad gör man väl inte i jakten på kärleken? 😉

Ja än kan mycket hända!

Skärmavbild 2014-11-21 kl. 09.28.51

I helgen ska jag och flickorna gå på efterlängtat boksläpp med vår älsakde favortissagofigur Birger – det lilla Storsjöodjuret. Har vi riktigt tur så får vi kanske träffa honom! 😉 Det hoppas i alla fall Ayla, Alicia & Lily-Eileen på.

Nu i eftermiddag ska jag och barnen iväg på play-dejt med nygamla vänner. Det blir först en liten sväng till Jamtli & muséet för att leka av sig lite där och sedan middag hemma hos dem. De har också tre barn. Behöver jag ens säga att jag gissar på att det kommer att bli full fart, en massa stim och stoj och att vi kommer att få det ganska så hett om öronen! 😉

Fullfartsgaranti & hett om öronen – men också skrattgaranti och oj så kul!

Vad hittar ni på?

 

TREVLIG HELG <3

Kram

/Susanne

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.