Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Ensam mamma till tre – my true story!

Hej alla underbaringar! <3

På grund av en liten ”tryckfelsnisse” i skvallerpressen där det skrivits rubriker;

ENSAM MAMMA SÖKER SUSANNE: ”MIN MAN ÖVERGAV MIG NÄR JAG VÄNTADE VÅRT TREDJE BARN!”

så är det är många som frågar mig om hur det var att ”bli lämnad” av min ex-man när jag var fem veckor gravid. Jag har bestämt mig för att låta mitt förflutna tillhöra just mitt förflutna och tiden tillsammans med barnens pappa är inget jag kommer att gå in i detalj på offentligt.

Det enda jag just nu skulle vilja få fram är att vår skilsmässa i slutändan ändå var ett gemensamt beslut. Och att jag skulle behålla barnet jag väntade – Ayla och Alicias lillasyster – var så självklart för mig redan från första stund! Mina älskade barn och barnet jag väntade blev det som gav mig styrka, energi och livsglädje <3 Det som blev mitt ljus i den i övrigt helt raserade tillvaron!

Under tiden jag väntade Lily-Eileen träffade jag vid några tillfällen Susanne Kvarnlöf – redaktör för Östersundspostens lördagsbilaga – en varm och äkta journalist som verkligen brinner för det hon gör och lägger ner hela sin själ i sina reportage. Eftersom vi sedan tidigare var bekanta då vi haft våra barn på samma förskola så kändes det från första stund helt naturligt för mig att öppna mig för henne och dela med mig av min historia. Hon var dessutom med första gången Ayla och Alicia kom och hälsade på mig och Lily-Eileen på BB.

Ett fullkomligt magiskt ögonblick – utan tvekan ett av de största i livet!

KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN OM NI VILL FÖLJA MED OCH LÄSA SUSANNE KVARNLÖFS REPORTAGE OM MIG I ÖP FRÅN 2013

PS. en liten varning för att det finns en ganska så stor risk för att ni inte känner igen mig, sisådär 25 gravidkilon större!  😉 DS.

”ENSAM MAMMA TILL TRE”

http://www.op.se/allmant/jamtland/ensam-mamma-till-tre

All min kärlek och tacksamhet till min älskade familj och mina närmaste vänner!

Utan er hade jag och barnen aldrig varit där vi är idag <3 <3 <3

10423274_10152728090215033_1026553167178396094_n

Hoppas att ni har en riktigt fin vecka. Ta hand om varandra!

Många kramar

Susanne <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.