Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Minisemestersval, massagedejt, Maggan, myggning och manus!

Hej alla fina! <3

Nu har vi precis kunnat se 4:e avsnittet. Vad tyckte du om det? För mig var det ett härligt avsnitt, jättekul att få återuppleva allt från vistelsen i Tällberg och få mig en en massa goda skratt, framförallt under den helt oförglömliga kalsongyogan och även att se den helt underbart sköna massage-dejten jag hade med Morgan. Morgan är en lugn, trygg och stabil kille. En jordnära kille som är enkel att prata med och det är lätt att trivas i hans sällskap!

IMG_2559

IMG_2549

IMG_2548

IMG_2562

Den proffsiga helkroppsmassagen Morgan gav mig är helt ärligt den bästa massage jag har fått i hela mitt liv. Och så fruktansvärt välbehövlig efter nästan 5 år som småbarnsmamma! Vilken lyx! Jag kände mig verkligen som en prinsessa där jag låg. Tack så jättemycket Morgan!

Det var inte riktigt alla som var lika glada och nöjda just då kanske…

IMG_2579

– Vilken ful fisk! Den där Morgan! 😉 

IMG_2608

IMG_2581

Min fina vän Magdalena Graaf var ett stort stöd för mig under inspelningarna! Hon är en fantastiskt fin människa som verkligen bjuder på sig själv. Alltid när det var skarpt läge och verkligen gällde dök hon upp med sin outtömliga energi, spred glädje, gav värdefull input och delade generöst med sig av sina egna tankar och erfarenheter. Det betydde väldigt mycket för mig att få bolla mina tankar med henne mitt i alla de känslostormar det innebär att dejta såhär pass många killar samtidigt! Åtta jättefina killar hade jag med mig under minisemestern i Tällberg. ÅTTA stycken! Så inte så himla konstigt kanske att det var en massa nya intryck som skulle sorteras och känslor som snurrade runt. En massa roliga grejer hände hela tiden – jag hade knappt en lugn stund för mig själv – så att stanna upp och bara reflektera och verkligen känna efter och landa i sina egna känslor fanns det inte så mycket tid till. Men erkännas ska ändå att jag redan under minisemestern hade fått några favoriter som ibland fick mitt hjärta att slå ett litet slag extra!

 

IMG_5970    IMG_5969

Fina Magdalena Graaf & jag strax innan valet i Tällberg! Det var mycket nerver såklart & skönt då att Maggan fanns där vid min sida!

10703498_10152713715805033_7383874212149421723_n

In action – jag synkas inför valet!

Den som precis som jag tidigare trodde att det här med att spela in reality liksom bara handlade om att bli myggas och ”vara förföljd av lite kameror” kan här få svart på vitt att så inte riktigt är fallet! Inte alltid  i alla fall. Många dagar jobbade vi efter ett förskrivet manus, även om det är helt fritt att själv att till stor del påverka innehållet. Det är mycket som ska hinnas med under en inspelningsdag, en massa scener som ska tas ur flera olika vinklar och så omtagningar på det. Så många människor som ska samarbeta, hela tiden nya miljöer att arbeta i och allt ska klaffa! Inspelningarna av programmet pågick under sex veckor. Otroligt intensivt. Och otroligt kul – utan tvekan något av det absolut roligaste jag gjort!

IMG_5916

Det manus & tidsschema vi hade att jobba efter under inspelningsdagen av valet i Tällberg!

IMG_5958

Min underbara producent Lia Cederström & Magdalena Graaf pratar ihop sig. Inslagsproducent Christel Brandt väntar på att ta vid tillsammans med ljudtekniker Affe Dahlquist & kameraman Makan Ramahti.

IMG_5965

Världens bästa Makan rekar terrängen kring valplatsen i Tällberg.

IMG_5968

Min allra sötaste och bästa koordinator Sandra Oscarsson – spindeln i nätet under inspelningarna – passar på att luncha strax före tagning. Saknar dig Pinglan! <3

IMG_5913

Den sista måltiden tillsammans med alla killarna i Tällberg… valet närmade sig!

IMG_5944    IMG_5927

Försöker samla mina tankar precis innan det är dags att göra valet i Tällberg. Det första valet som kändes riktigt tungt att göra!

 

IMG_2634

IMG_2635

Valdags i Tällberg – åtta killar ska bli sex!

Även denna gång valde jag till slut att gå på min magkänsla. Det blev Tobias och Kjelle som fick lämna. Två toppenkillar som jag verkligen vill tacka så himla mycket för att de sökte till mig! Jag önskar dem all lycka till med att hitta kärleken livet!

IMG_2627

Tobias

 

IMG_2633

Kjelle

Alldeles säkert så kommer de båda inte att vara singlar länge till! 😉

Här i Östersund föll den första riktiga snön som la sig under gårdagen och idag har det bara fortsatt att dala ner! Ligger den kvar under morgondagen är det inte helt omöjligt att det blir fredagsmys i pulkabacken för mig och flickorna! Vad hittar ni på?

 

Ha det bäst så länge så hörs vi snart igen! <3

Kramar

Susanne

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.