Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Dejtingdags och kalsongyoga – en för alla, alla för en!

Hej vad kul att du tittar in hos mig! <3

I kommande avsnitt bjuds det på en hel del lysande underhållning som garanterat kommer att ge många goda skratt, jag lovar!

Den kanske absoluta skratt-höjdpunkten för mig under min och killarnas minisemester i Tällberg var utan tvekan kalsongyogan. Jonatan hade glömt att ta med sig träningskläder och blev tvungen att yoga i bara kallingarna och alla mina andra killar backade självklart upp honom och gjorde detsamma i sann ”en-för-alla- alla-för-en-anda”! Så yes – kalsongyoga blev det!

Som jag själv sa så var jag väldigt nöjd med min position där längst fram, för hade jag stått bakom killarna och sett alltihop, så hade jag nog knappt kunnat göra en enda övning, haha! 😉

Nej men de var fantastiska allihopa ändå – vilken lagkänsla och vilket engagemang!

IMG_1656

Här åker kallingarna av! En för alla – alla för en!

IMG_1701    IMG_1702

And so it begins!

IMG_1737

Uppvärmningen var jättekul!

IMG_1745    IMG_1746

 Man får göra som man vill!

IMG_1749    IMG_1747

IMG_1754   

In position!

IMG_1779

IMG_1774

IMG_1778

Dessutom kommer ni att få se när Morgan från Sollefteå bjuder mig på en helt oslagbar helkroppsmassage och konkurrensen bland killarna hårdnar – även om det mesta sägs med glimten i ögat! :)

Och så är det dags för val igen. Denna gången handlar det om vilka killar jag väljer att ta med mig hem på besök till mig och barnen i Östersund. Ja ni får ju bara inte missa fjärde avsnittet nu ikväll 20.00 på TV3!

 

Massa kärlek <3

Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.