Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Adrenalinkickande sommarrodel och romantiskt dejtande!

Hej vad kul att just du kikar in!

Ni som tittade på det tredje avsnittet nu i måndags fick se mig och killarna i Rättviksbacken där vi till både min och deras stora förtjusning fick prova på fartfylld, adrenalinkickande sommarrodel. Otroligt kul och något jag aldrig testat på tidigare! Dessutom i Skandinaviens enda parallella sommarrodelbana. Den som är sugen på att testa, spana in;

http://sommar.rattviksbacken.se

IMG_1861

IMG_1866

IMG_1875

IMG_1863

IMG_1879

Haha så söta alla killarna var när de satt där med sina hjälmar på huvudet och höll krampaktigt i spaken (broms & gas) mellan benen – ja hjälp! 😉

IMG_1887

IMG_1888

IMG_1885

IMG_1890

Full gas framåt med spaken nedtryckt i botten – klara färdiga kör!

I rodeltävlingen som jag drog igång i backen blev det blodigt allvar från första stund och killarna gick verkligen in för det och gav allt! Dessutom all heder till Kjelle som trots sin väntande knä-operation ändå valde att ställa upp i racet. Starkt gjort! Efter några nervkittlande heat gick slutligen Rikard vinnande ur striden och kammade hem kvällens dessert-date med mig.

IMG_1957

 Dags för det avgörande finalheatet – Kjelle vs. Rikard!

IMG_1970

IMG_1971

IMG_1973

IMG_1940

En grattiskram till vinnaren!

IMG_1942

Alla var kanske inte riktigt lika nöjda & glada just då! 😉

IMG_5890

Alla killarna glada & nöjda ändå till slut i väntan på middag efter en lyckad adrenalinfylld heldag med sommarrodel!

 

Min och Andreas frukostdejt i den tidiga morgonen ute i det gröna var riktigt mysig. Vi hade massor att prata om, det blir garanterat aldrig tyst och tråkigt när man är i Andreas sällskap och han hade verkligen tänkt på allt! En riktig lyxfrukost var det! Och det kanske bästa av allt – som naturligtvis gav honom många pluspoäng – var att han hade tänkt på att ta med mjölk till kaffet! Jagbara älskar kaffe – det är min självklara överlevnadsdryck som småbarnsförälder 😉 och jag är helt beroende av det – men utan en skvätt mjölk i kan det nästan lika gärna vara för min del! Inte för att jag är en person som är kräsen, absolut inte, men just när det kommer till kaffe så vet jag hur jag vill ha det 😉

IMG_1791

En av alla trollbindande vyer i sagolikt vackra Tällberg!

IMG_1796

IMG_1832

IMG_1833

IMG_1827

Andreas hade verkligen tänkt på att ta med sig allt – vilken kille!

IMG_1803

IMG_1843

Dags för det stora marmeladtestet!

IMG_1857

-Vilken är bäst? Hallon, apelsin eller björnbär?

IMG_1841

IMG_1854

IMG_1843

Segrande ur testet gick helt klart björnbär – vi hade samma favorit!

 

I Tällberg bodde jag och killarna otroligt fint på hotell Quality Spa & Resort Dalecarlia. Rekommenderas varmt om du vill skämma bort dig själv riktigt ordentligt, bara njuta av tillvaron och uppleva naturen & lugnet i hjärtat av Dalarna!

http://www.dalecarlia.se/index.php/sv/

IMG_1793

IMG_1792

Lite bilder från mitt lyxiga hotellrum med en underbar utsikt över Siljan…

IMG_5876

IMG_5857

IMG_5883

Mitt supermysiga sovloft där jag naturligtvis sov om en prinsessa!

IMG_5889

 

Rikard gick vinnande ur rodeltävlingen och han och jag hade en riktigt trevlig och romantisk date med tända ljus där vi åt dessert tillsammans!

IMG_2006

IMG_2051

IMG_2042

IMG_2043

IMG_2039

IMG_2062

IMG_2077

Ja nu börjar det hända grejer! Minisemestern i Tällberg var ett par jätteroliga, oförglömliga och minst sagt omtumlande dagar fyllda av en massa nya bekantskaper och känslor. Själv kan jag knappt vänta tills jag får se fortsättningen på den och återuppleva alltsammans!

Här hemma nu närmast väntar fredagsmys med mina tre småhjärtan, popcorn & naturgodis!
Vill önska dig en riktigt trevlig helg!

Många Helgkramar

Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.