Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Måndag igen – vardagspussel och dejtingdags i rutan!

Hej alla fina!

Måndag igen – första dagen på en fullspäckad vecka! Den här veckan ska jag ut på praktik på en förskola där jag var i våras. Ska bli så himla kul att återse alla underbara barn och all trevlig personal!

I övrigt rullar vardags-ekorrhjulet på som vanligt där alltifrån hushållssysslor, vardagsliv, förskola och heltidsplugg ska pusslas ihop på bästa tänkbara vis. Har också precis påbörjat en kurs i det kanske inte alltför tunga ämnet barnbokslitteratur – kul!

Vet ändå inte riktigt hur jag ska få ihop vardagspusslet just nu med tanke på att min bil dessutom är inne på lagning hela veckan – men på något vis så bara måste det gå. Får försöka att inte stressa upp mig för mycket och bara ta en dag i taget. Tänk vad mycket lättare vardagen hade varit ändå om man var två!

En liten wellness-intervju med Aftonbladet och inspelning av kompletterande röstpålägg sittandes inne i barnens garderob i barnrummet (för bästa möjliga ljudmiljö, haha) har jag också lyckats klämma in i dagsschemat :)

Nu börjar det dra ihop sig igen! Ikväll är det dags för det tredje avsnittet. Kan redan nu avslöja att det kommer att innehålla alltifrån hisnande sommarrodel i Rättviksbacken – oj vilken fartfylld, kittlande adrenalingrej – till de allra första romantiska dejterna med ett par av killarna! Att det redan på minisemestern i Tällberg låg en hel del känslor i luften, kommer nog inte att kunna undgå någon…

 

IMG_5851

IMG_6252

Först ut på dejt med mig var Andreas och Rikard. I kvällens avsnitt kommer jag att dejta dem båda! 

 

Missa inte kl 20.00 på TV3 ikväll!

Kram på dig <3

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.