Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Ett högtidligt första val och en fantastisk början på minisemestern!

Hej på er alla fina!

I det andra avsnittet som visades i måndags fick jag och killarna äntligen lite tid till att lära känna varandra! Vi spenderade vår första dag tillsammans med trädklättring, eld-tävling och korvgrillning i Bommersviks vackra omgivningar.

IMG_5787

IMG_5782

Mina killar i trippelsynk efter att ha briljerat i trädklättring & eld-tävling med bästa kamerateamet ever!

IMG_5793

IMG_5661

 Utomhussynk i kvällssolen på Bommersvik. Om livet, kärleken & mina förväntningar på sommaren!

IMG_5662

Den kvällen – innan det första valet – var det många tankar som snurrade runt i mitt huvud! Såklart! Det är inte precis någon vardagligt normal situation man ställs inför när man har tio killar att välja mellan och mina tidigare erfarenheter från situationer liknande denna sträcker sig endast så långt som till att välja lag på gymnastiken i grundskolan – så minst sagt ångestladdat!

Min magkänsla för killarna var jag ganska så trygg i ändå, några av dem var så självklara redan från första stund! Och de killar jag hade varit lite mer tveksam kring direkt efter castingen hade jag nu fått se mer av under den gångna dagens aktiviteter. Det var en väldigt märklig men pirrig känsla att ligga där i sängen och bläddra fram och tillbaka i det lilla häfte med fina bilder jag fått på killarna!

IMG_5807    IMG_5811 IMG_5802    IMG_5808 IMG_5806   IMG_5804 IMG_5803    IMG_5805  IMG_5810    IMG_5812

 

Det första valet!

IMG_5819

Förväntanfsull & fylld av blandade känslor inför det första valet!

Johnny och Fredrik fick lämna efter första valet. Önskar dem all lycka till och är helt säker på att de kommer att finna (kanske redan har funnit? :) ) kärleken på annat håll!

Efter en lång bussresa med trevlig speed-dating, musiktävling & lite guidning på indonesiska, kom vi äntligen fram till fantastiskt vackra Tällberg i Dalarna där fyra härliga dagars minisemester låg framför oss! Kvällen inleddes med fruktdrinkar, bubbel, bad och massage i den härliga SPA-anläggningen på Quality Spa & Resort Dalecarlia med en häpnadsväckande vacker utsikt över Siljan.

 

10665260_10152682354655033_5859993843875527323_n

Inte helt fel att sitta i utomhus-jacuzzin och umgås med detta sköna gäng!  

Den som är nyfiken på att se extramaterial från hur vi spenderade den långa bussresan och när jag och killarna gjorde entré till hotellet i Tällberg kan klicka in på;

10665269_10152682341105033_7256477019691131347_n

http://www.tv3play.se/program/ensam-mamma-soker/456021?autostart=true

 

10155886_10152682341635033_6046359615078008780_n

http://www.tv3play.se/program/ensam-mamma-soker/456027?autostart=true

IMG_5854

 

En fin liten välkomsthälsning – och OM jag trivdes! =)

 

 

IMG_5857

IMG_5859

Den magiska utsikten över Siljan från mitt hotellrumsfönster i försommarnatten! 

 

 

 

 

 

IMG_5851

Det fina brevet till mig från Andreas som jag hittade uppsatt på hotellrumsdörren! :)

Vill du se hur jag och Andreas hade det på vår frukostdejt och en massa annat spännande som jag inte kan avslöja just nu såklart – missa inte det tredje avsnittet på måndag!

 

Ta hand om dig så länge!

Kram  <3

Susanne

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.