Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Premiärdags!

Så är vi då äntligen igång! Igår kväll sändes premiäravsnittet av Ensam Mamma Söker och jag satt självklart bänkad i tv-soffan jag med. Barnen och jag hade ju redan smygkikat på avsnittet tillsammans, så de sussade redan sött i sina sängar <3 Men istället så kom mina fina föräldrar gjorde mig sällskap! Vi skålade som sig bör i premiärtider i lite bubbel och hade kex, goda ostar och lite vindruvor till. Vilken känsla att få se och uppleva allt igen! För mig är det så himla mycket tankar och känslor som bubblar upp till ytan. På något märkligt vis så känns det ju som om allt var igår!

 

”Ett innerligt tack till alla underbara vänner, nära och kära som på olika vis skickade mig fina hälsningar under hela kvällen! Det betyder otroligt mycket för mig och värmer i hjärtat ska ni veta!” <3

 

Efter att ha lämnat av flickorna på förskolan innan frukost nu på morgonen fick jag sällskap till kaffet av SR:s flygande reporter Marcus Frånberg som skulle göra ett direktinsänt inslag med mig i ”Morgon i P4 Jämtland”. Vi pratade en del om mina tankar och känslor kring premiäravsnittet och den gångna sommaren, om offentlighet, skvallerpress, kärlek och lite framtidsdrömmar. För den som vill lyssna följ länken nedan, efter nyheterna 2.38 in i programmet gör vi entré.

 

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/441330?programid=3364

 

Nu väntar lite plugg och ännu mera kaffe här hemma!

 

Ha en underbar dag <3

 

Kram

Susanne

 

IMG_0996

Vi skålar in premiären tillsammans – mamma, pappa & jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.