Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

En känsloladdad killcasting – början på sommaräventyret!

Jag kommer nog aldrig att glömma den känsla jag hade i kroppen när jag satte mig på flyget i Östersund den där vackra försommardagen på väg mot mitt livs sommaräventyr! Det var en i det närmaste helt overklig känsla att jag hade allt spännande framför mig! Och så den där känslan ni vet när man känner sig sådär alldeles extra närvarande och levande just precis här och nu.

På vackra Bommersvik Konferens i Södermanland intill den lilla sjön Yngern skulle jag möta upp de andra mammorna och Maggan för första gången. Vilken förväntan. På något vis så kände jag mig ändå oförskämt lugn och inte nervös överhuvudtaget. Något det skulle bli ändring på under de närmaste dagarna!

 

IMG_5582

Vinkar hejdå till det allra käraste jag har – mina älskade döttrar och mina fantastiska föräldrar som alltid ställer upp för oss i vått & torrt!

 

IMG_5554

Äntligen på väg!

 

IMG_5583    IMG_5586

På något märkligt vis så tyckte jag att visa delar av texten på den här skylten utanför Pressbyrån på Arlanda talade till mig, haha! 😉

Efter ankomsten till Bommersvik möttes jag, Evelina och Sofi upp för första gången. Jättekul! Det enda vi hade träffats tidigare var lite kort under vinjettinspelningen som gjordes i Nyckelviken i Stockholm under maj månad och nu var det första gången vi äntligen fick lite mera tid till att umgås och verkligen lära känna varandra. Vi klickade direkt, trots att vi alla var ganska snabba med att konstatera att vi är ganska olika som personer. Olika men ändå så lika! Och nu skulle vi få vara med och uppleva detta sommaräventyr sida vid sida.

IMG_5625    IMG_5755

Inspelningsplatsen – vackra Bommersvik med omgivningar.

 

IMG_5636

Utsikten över sjön Yngern. 

 

IMG_5746

 

IMG_5618    IMG_5620

”Evelina in action – filmar sin ankomstscen!”

IMG_5683    IMG_5691

Kvällen innan killcastingen spenderade jag, Sofi och Evelina med tända ljus, snacks och bubbel tillsammans med Maggan. Vi pratade mycket om känslor inför det första mötet med killarna, om livet i stort, bastade och hoppade på liv och död från bryggan ned i Yngerns kanske 10-gradiga vatten! En härlig kväll att minnas.

IMG_5672

Så var det då äntligen dags! Den stora dagen när vi äntligen skulle få träffa killarna för första gången. 

IMG_5718 2

Den allra första bilden vi tog tillsammans med Maggan!

IMG_5696

Insta-varianten!

 

IMG_5716

”-Vi har det bra, vi här bak i bilen!”

IMG_5706    IMG_5701

Fyllda av förväntan under bilresan till Taxinge slott där vi äntligen skulle få möta alla killarna för första gången! Självklart med bästa Maggan vid ratten! <3 

 

Vilken fantastisk dag! Luften i de magiskt vackra omgivningarna på Taxinge slott var fylld av känslor och vibrerade av förväntan.

Den högtidliga känslan när vi kom in i den lövade helt otroligt romantiska settingen av fantastiskt kreativa rekvisitören Matarena var överväldigande. Fick nästan tårar i ögonen så vackert och stämningsfullt var det! Hela rummet var lövat längs med väggarna och översållat av färska blommor och tända ljus. Det gav mer en examens och bröllopskänsla än casting.

Hur som helst så sa mig min magkänsla mig att detta var början på något stort. Och det stämde. Början på ett helt fantastiskt och oförglömligt sommaräventyr det var det!

Och jag som inte hade varit ett dugg nervös tidigare. Nu pirrade det till ordentligt i magen!

IMG_5729

Blir ”myggad” av bästa ljudteknikern Affe inför killcastingen!

 

IMG_5730

Under ”myggning” kan nästan precis vad som helst hända! 😀

 

IMG_5725    IMG_5727

IMG_5737

Under de kommande timmarna skulle killarna göra entré. En efter en. Och vilka entréer det blev! Ja ni har ju kanske sett själva vid det här laget? 😉

 

10694195_10152617000570033_6257729998330662110_o

Dagen på Taxinge slott var helt oförglömlig! Känslan att sitta där som prinsessorna på ärten när killarna kom in var väldigt speciell. Garanterat inget man får uppleva mer än en gång i livet. Visst var det otroligt hedrande att så många fina killar hade sökt till just oss!

Den kvällen la jag mig i sängen med ett stort leende på läpparna. Nästa dag skulle vi få ännu mer tid till att umgås med våra killar och äntligen få börja lära känna dem på riktigt, något jag verkligen såg fram emot!

Efter att nu precis ha sett första avsnittet är det så himla mycket känslor och minnen som poppar upp och kommer tillbaka! Så många underbara människor och nya bekantskaper. Det känns på något märkligt vis som att det var igår. Jag kan knappt vänta tills jag får se fortsättningen. Och vill ni veta vilka killar jag valde att ta med mig på minisemestern -missa inte nästa avsnitt!

 

Vi hörs snart <3

 

Många kramar

Susanne

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.