Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

”Some of your best memories will come from some of your most foolish decisions!”

  ”Att vara (med) eller att icke vara?”

 

Tankarna som tumlade runt i mitt huvud den där dagen när jag för första gången blev uppringd av Ingela Widström som var castingansvarig för Meter Television var många. Lite för många kanske.

Att just jag hade skickat in en ansökan till Ensam Mamma Söker var en ren impulsgrej, en ensam kväll framför datorn i vintermörkret. Jag fick syn på en annons klickade mig vidare och ett ögonblick senare hade jag fyllt i hela ansökningsformuläret. Det kändes som en kul grej och jag hade ju inget att förlora!

Men sen när jag väl blev uppringd för första gången, blev mina tankegångar genast mer allvarsfyllda. Tankarna kring offentligheten och vad det skulle kunna komma att innebära för mig och mina barn och hur det skulle kunna påverka dem och mig var många.

Under hela castingprocessen som pågick under ett par månaders tid kunde jag i mina vildaste fantasier aldrig någonsin tro att just jag skulle bli en av tre utvalda bland hundratals sökande, så jag kände mig ganska så lugn ändå. Men vinnarskalle som jag är så kunde jag ju liksom inte bara tacka nej varje gång när jag gick vidare till nästa steg. Och vidare gick jag. Ända till slutcastingen.

Några veckor efter slutcastingen nere i Stockholm, dit 12 mammor fick åka med sina barn, stod det klart att jag var en av de tre utvalda. Och tacka nej till äventyret? Tacka nej till ett oförglömligt sommaräventyr och en chans att kanske få möta mitt livs stora kärlek. Det fanns bara inte i min värld!

I samma stund som jag blev uppringd och fick det glada beskedet var jag säker. Jag bestämde mig helt enkelt. Och från den stunden kändes allt bara jättekul! När jag gör något så går jag verkligen in för det till hundra procent och gör det helhjärtat.

 

”Choice not chance determines your destiny. Some of your best memories will come from some of your most foolish decisions!”

 

Ibland så bara måste man våga kasta sig handlöst ut för att kunna vinna!

10322762_10152336739485033_95263164834875667_n

Idag är jag så himla glad över att jag gjorde just det. Att jag vågade kasta mig ut ännu en gång, med risk för att falla handlöst…

Detta är något av det absolut bästa jag gjort i hela mitt liv – och om jag hittade kärleken? Ja det får du se om du följer med mig på min spännande dejtingresa nu i höst!

 

Med kärlek <3

Susanne

 

1959271_10152350621650033_144026428266699830_n

Första reportaget i lokaltidningen.

 

1794531_10152260269010033_324258891_n

Första flygresan på väg till slutcastingen i Stockholm! Vilket äventyr!

Och detta var bara början :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.