Hej, jag heter Susanne Bostrand och är stolt och lycklig mamma till tre fantastiska döttrar! Har levt som ensamstående på heltid med dem sedan jag var 5 veckor gravid med min yngsta dotter! Om det nu skulle vara så att du tycker att jag verkar bekant, men inte riktigt kan placera mig så skulle det kunna bero på ett jag har varit med i ett sånt där "söka-efter-den-stora-kärleken-program" på TV. Var med i TV3:s Ensam Mamma Söker 2014 där jag blev en massa roliga erfarenheter och upplevelser rikare, men tyvärr inte lyckades träffa "Mr Right"! Är turism- & upplevelseproducent samt heltidsstuderande universitetsstudent. En livsglad, naturälskande norrlänning som ständigt har en massa bollar luften och älskar när det händer saker! Den bohusländska västkusten och Asien har en alldeles speciell plats i mitt hjärta och jag talar flytande indonesiska. Tror på mångfald, jämlikhet och en grönare värld där var och en tar sitt ansvar för det klot vi en dag ska lämna över till våra barn! Tycker det är viktigt att kunna stanna upp, se och njuta av det stora i det lilla – ”the small things in life are the big things!” Det känns fantastiskt kul att vara Toppbloggare här på Allt för föräldrar och Du som läser min blogg kommer att få följa med mig, flickorna & katten Marley i vår fartfyllda vardag, i med- och motgång med en massa galna upptåg och ständigt rullande gamla och nya projekt – varmt välkommen!

Hej och välkommen till min blogg!

Vad roligt att just Du ville titta in och är nyfiken på att lära känna mig mer!

Ensam mamma söker hösten 2014

De allra flesta av er har säkert redan en viss bild av mig.

Vi människor är ofta kanske alltför snabba att döma och kategorisera andra människor vi möter, stämpla dem och placera i olika fack.

Ibland visar sig den där allra första magkänslan stämma. Ibland inte.

Jag önskar att ni ska kunna se mig för den jag är. Kunna se hela mig och inte bara en viss del av mig i ett visst sammanhang. Javisst det är klart att jag just nu är ”Ensam-Mamma-Söker-Susanne”, det är helt okej. Det kan jag stå för. För en tid. Men precis som alla er andra så är jag så mycket mer…

Jag är den stolta, livsglada trebarnsmamman, den naturälskande norrlänningen, turism- & upplevelseproducenten, den överambitiösa förskollärarstudenten, den årligt återkommande sommargästen på svenska västkusten, den avlagda gamla säsongaren, backpackern, känslomänniskan, den spontana och impulsiva, envis som bara den! För envis kan jag verkligen vara. Eller om man nu ska kalla det envis? Målmedveten och prestationsinriktad är nog bättre ord. Har jag väl bestämt mig för något, så ser jag också till att genomföra det! En egenskap som i kombination med min spontanitet ofta har tagit mig långt i livet, men även försatt mig i en hel del galna och oväntade situationer. På gott och ont.

Lite som man säger här i Norrland kanske;

”Har man satt sig i båten – så får man ro den iland!”

Och det är vad jag kommer att göra också, nu under hösten. Jag har aldrig bloggat i hela mitt liv, men alltid älskat att skriva och fotografera. Under ett par års tid arbetade jag som frilansande journalist och fotograf för en av lokaltidningarna i Östersund och skrev då mestadels kultur, musik och nöje. Det var ett av de absolut mest kreativa, roliga och givande jobb jag någonsin haft! Så jag lovar er. Jag kommer verkligen att ge bloggandet en ärlig chans. Kanske passar det mig som hand i handske! Kanske inte.

Och oj! Vad jag verkligen ser fram emot att få se utvalda delar av min fantastiska och helt oförglömliga ”Ensam-Mamma-Söker”-resa i tv-rutan nu i höst! Jag är fylld av förväntan inför att få återuppleva alltsammans tillsammans med er tittare!

”So come on – go vänner, stalkers, haters & lovers;

– nu börjar vi resan tillsammans!”

Med kärlek <3

/Susanne

10694195_10152617000570033_6257729998330662110_o

Evelina, Sofi & jag i soffan på killcastingen!

Ensam mamma soker host 14 Susanne 4

Mina älskade barn – min absolut största drivkraft & glädje i livet!

Ayla 5 år, Alicia 3 år & Lily-Eileen 1,5 år

<3 <3 <3

10606462_10152652770345033_2807998835714921588_n

Fredagsmys med flickorna & en smygtitt på det första avsnittet!

Popcorn, morfars nybakade kanelbullar & hallonsaft.

-Titta, titta mamma! Det är ju vi! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.