Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Energiboost

Många tidningar och sånt skriver om Energitjuvar vs Energiboost-personer och jag kom att tänka på just det här med Energiboost när jag satte mig och skulle börja plugga efter lunchen – superpeppad!

Att hänga med vänner, även om det bara är en halvstressig lunch där den ena behövde tillbaka till jobbet, en skulle passa en BVC-tid och en som skulle på föreläsning (livet!) så gav den där timmen mig så himla mkt energi!

Familjhäng, vänner, bra resultat och riktigt bra musik är nog mina största energikällor!

  Här hänger jag och läser om Normbrytande beteende och dess riskfaktorer, medan resten av klassen är på besök i ett mikrolabb – helt utan vetskap om vad ett mikrolabb är gissar jag på att det inte är ngt som direkt intresserar mig, haha!

En reaktion på ”Energiboost

  1. Alltså. Det låter så töntigt men måste säga ÅH denna blogg blir en ny favorit! Älskar att hitta nya favoriter, något som berör och som i detta fall även peppar!

    Har läst igenom många av dina inlägg och det är riktigt intressant 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *