Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Annons

Hard work beats talent, if talent isn't hard working

Unknown

 

 

 

 

 

 

 

 

En, av få youtubers som jag följer (eller den enda kom jag på nu) är Therese Lindgren, egentligen inte för att jag tycker smink är intressant utan för att hon verkar vara en så himla gullig tjej, som en bästa vän på youtube (hur patetiskt lät inte det- haha!)…och igår kikade jag in på hennes kanal och då hade hon en video med att citat som jag tänker mkt på!
Eller inte så att jag går och funderar på citatet hela dagarna men ja, det är ett bra tankesätt som peppar och motiverar (iaf mig).

Hårt arbete slår talang, om talang inte arbetar hårt!

Jag är en person som egentligen varit ganska bra på det mesta jag gjort, alltså ”ganska bra” innebär att jag alltid varit över medel men aldrig bäst och jag har alltid varit nöjd med att vara ”lite över medel” och därför har jag aldrig jobbat hårt…förrän jag började plugga igen! Och egentligen har jag nog inte talang för det här heller – men – jag jobbar hårt! Hårdare än de andra (jaja, det finns säkert ngt som jobbar hårdare)! Jag har de senaste åren jobbat stenhårt! Jag lever efter ett timme-för-timme-schema och jag har verkligen slitit dagar och kvällar och ibland nätter!
Och nu går det bra för mig – det finns ingen i klassen eller på det programmet jag gick som har/hade bättre betyg än mig, det fanns ingen som hade så många uppdrag som jag och de finns ingen som varit så aktiv som jag varit!

Och att det går bra för mig nu – beror inte på talang – det beror på att jag jobbar hårt!

Äsch, Therese beskriver det så bra i sin video, se den och inspireras!
[youtube]https://youtu.be/h_E_tMYUd2c[/youtube]

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons