Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Ett konstigt lugn…

Idag hämtade jag hem barnen sent, och både A och tjejerna var nästan sist på sin avdelning men vet ni- jag har faktiskt inte dåligt samvete för det! Jag hade massa att fixa med inför morgondagens sista handledning och jag har bestämt mig för att inte ha dåligt samvete mer! Man gör så gott man kan och resten får liksom lösa sig!

Dock var det såklart trötta barn men en sväng in på bibblan orkade vi iallafall med och sen hade N förberett dagens middag så LillaA fick i uppdrag att värma den, L och A dukade och jag plockade iordning på alla saker efter dagis och packade inför morgondagen- sedan satt vi och åt och pratade om vilka nya nyttigare alternativ vi ska äta nästa år…barnen hade massa bra idéer!

Efter middagen spelade A Mindcraft med tjejerna och jag röjde undan efter middagen och nu har se precis lagt sig!

En mysig men trött eftermiddag i all sin enkelhet, snart kommer nog N hem och ikväll är det ju BondeSökerFru! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *