Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Annons

Att plugga och lyssna på en Podcast!

Nu på morgonen har jag och LillaA varit på BVC och sedan kastades hon in på dagis och sedan körde jag på halkig väg upp till KAU – och nu har jag landat i mitt bokade rum, insett att jag inte har plånboken med mig och katastrofalt nog har jag heller ingen handkräm med mig…..värre att vara utan handkräm än plånbok – haha!

Nu ska jag försöka göra en mindmap över uppsatsen, mindmaps är verkligen ett toppensätt för att få ner alla snurriga tankar på ett papper…och som sällskap har jag Benny & Betty!
Lyssnar Ni?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons