Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Saker jag har kommit fram till…

Ibland så rannsakar man sig ju själv – eller man borde nog göra det iallafall….jag har varit i en period när jag funderat kring vad som är okej och inte okej….och jag har kommit fram till att det mesta är nog okej ändå….man är som man är så det är bara att acceptera!

Jag är ingen lekmamma – jag gillar absolut inte att leka med mina barn! Jag gillar inte att sitta vid ett pyttelitet bord och låtsasdricka kaffe ur pyttesmå koppar, jag gillar inte att leka prinsessa och jag gillar inte att leka överhuvudtaget! Pyssla och rita – visst! Men inte leka lekar!

Jag vill inte jobba – eller jo, det vill jag ju men jag vill inte ha ett 8-17-jobb…jag vill inte sitta bakom ett skrivbord hela dagarna och jag vill absolut inte jobba heltid!

Jag är kass på att fullfölja saker – jag är expert på att påbörja projekt men asdålig på att avsluta dem!

Jag hatar att träna! Hur mkt jag än försöker så hatar jag det! Jag gillar inte att gå ut och springa, jag gillar inte att lyfta tunga saker på gymmet och jag fullkomligt hatar Yoga!

Jag älskar att äta skräpmat! Vilket jag med tanke på min mage inte alls borde göra men ibland måste jag bara hetsäta en jättestor chokladkakka och klunka i mig en halv liter CocaCola!

– Jag är inte en såndär rolig-spontan-ja-vi-sticker-till-Stockholm-huxflux-människa….jag vill ha allt planerat och strukturerat!

Vad har Du för saker Du måste acceptera?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *