Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Annons

Tröttare kan ingen vara…

Okej, jag är väl medveten om att det mesta här på bloggen handlar om trötthet….men jag är så jäkla trött! Jag är trött exakt hela tiden! Ögonen går i kors och jag känner mig ständigt halvsjuk- ni vet den där precis-innan-influensan-bryter-ut-känslan….den har jag ständigt!

Natten var väldigt konstig – tjejerna vaknade om varandra och var kissnödiga och väckte varandra (vanligen sover ju våra kids sjukt bra), jag hörde massa konstiga ljud (som ju aldrig hörs när N är hemma) och så låg jag och stressade upp mig inför inlämningen idag! Dessutom fick vår vanligen supertrötta hund någon typ av kväljningsattack och lät precis som han skulle spy flera gånger vilket han dock aldrig gjorde men ändå, sjukt störande!

Så ja, idag är jag tröttheten personifierad! 

 Vad gjorde jag annars i natt då? Jag lyssnade på poddar….jag lyssnar dels på poddar som känns vänskapliga (Benny&Bettys podcast, som att hänga med vänner) och dels lyssnar jag på intressanta bloggar med inriktning psykisk ohälsa (Ofiltrerat med PT-Fia) och inspirerande poddar (Drivet)….numer försöker jag också lyssna på träningspoddar (Träningspodden & Styrkebyrån) för jag måste verkligen börja träna!!! Min kropp är/känns helt trasig, den gör ont och den är antagligen betydligt äldre än sina 33år…

Dock avskyr jag egentligen att träna….när jag är ute och springer tänker jag i varje steg ”fan, vad tråkigt det är” och yoga är så tråkigt att jag vill börja gråta….det enda jag gillar är styrketräning! Men det innebär tydligen inte att jag tar mig till gymmet- ikväll tänkte jag sätta mig och planera in träningstillfällen framöver…jag tror det är enda sättet att få träningen gjord! Hur gör Du för att få till träningen?!

Nej, nu måste vi sätta fart här hemma! Snart kommer Morfar och hämtar LillaA som igår bestämde att hon ville hänga med Mormor och Morfar idag istället för dagis, A ska till skolan och L ska till BVC för sin 6års vaccination!

Trevlig onsdag på Er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons