Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Annons

Använd youtube!

De allra bästa sidorna när man pluggar (enligt mig) är helt klart Wikipedia och Youtube!
Visserligen är det sidor skrivna/gjorda av privatpersoner men i de allra flesta fall är sidorna guld värda (det enda är ju att på just Youtube är det lätt att börja söka på massa andra roligare saker – haha!)!

Just nu när jag försöker utföra en regressionsanalys av min insamlade data så finns det mängder av steg-för-steg-videor på youtube – hur bra som helst! Och de flesta är verkligen SPSS-for-dummies, så himla enkla och förklarande!

Så ja, mitt tips: Mer Wiki och Youtube åt folket!
Skärmavbild 2015-12-06 kl. 21.33.38

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons