Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Sitt ner…

Idag har jag julpyntat, betydligt mindre än vanligt och barnen får varken ha julgranar på rummet eller paketkalender, vi dekorerar köpepepparkakor och vi griljerar antagligen ingen skinka (eller kanske, gud vad sugen jag blev på nygriljerad skinka och Janssons frestelse nu- haha!) och vi gör antagligen bara knäck i år!

Jag.orkar.inte !

Att köra julracet i ngt typ av stressrus gör jag bara inte! Det lilla jag gör vill jag kunna njuta av under tiden jag gör det och resten får kvitta!

Julen firas hos Mormor och Morfar och Farmor och Farfar så julbordet helgen innan Julafton här hemma blir litet och bara för oss i familjen!

Hösten har varit och är fortfarande så himla kämpig med skolan, N jobbar mer än vanligt och har dessutom haft lite jobbresor vilket jag inte är van, A har massor med läxor och ja, det är mkt- inget ovanligt i en småbarnsfamilj men att rodda det hela tar musten ur mig och jag vägrar stressa upp mig för jul! Läser i så många bloggar att alla är så stressade och att de inte hinner med osv men ändå down-sizar de ingenting- som goda vän sa, sluta julpynta och sitt ner!

Julen är minst lika mysig oavsett och i år ska jag vila, mysa, dricka vin och äta gott!

Mvh Grinchen 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *