Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Snön makes us happy!

Igår var verkligen En ovanlig men bra dag, jag och A hade egentid då småtjejerna sova hos Farmor och Farfar och N var ute och svirade med jobbet! Vi spelade TV-spel, åt pizza framför TVn (lyxade med utkörning trots att vi bor typ granne med pizzerian- haha!) och mest hängde tillsammans – han framför TVn och jag framför laptopen!
Det är just hänget som är skillnad med äldre och yngre barn (A är 10år, L 5år och LillaA är 4år) när tjejerna och jag är tillsammans så leker vi verkligen (oftast pysslar) men med A kan man ”bara vara” och båda gör sitt men ändå tillsammans – så himla roligt att ha både och!
Ibland funderar jag dock på vart tiden tar vägen…att jag varit mamma till A i 10år känns helt ofattbart? Känner mig fortfarande som 23år, vilket jag var när han föddes- haha! A hade i uppgift i engelskan för några veckor sen att göra en plansch och skriva olika fakta om sin familj som de sedan (på engelska) fick redovisa inför klassen – As klass har som mål i år att alla ska bli bekväma att prata både svenska och engelska inför stora grupper, jättebra för jag märker fortfarande på universitetsnivå vad många det är som inte klarar att hålla ett föredrag inför klassen… Hur som helst så skulle de även sammanfatta uppgiften skriftligt efteråt och A hade då bla skrivit att ”alla andras föräldrar är jättegamla”haha, nu var väl det att ta i men ändå en lite rolig reflektion!

Igårkväll lämnade jag återigen in mitt PM för godkännande, nu tycker jag själv att jag verkligen fått med allt och att jag har en väl genomarbetad plan för hur studien skall göras – så nu hoppas jag få klartecken att börja maila ut enkätlänken!
Och fram tills dess ska jag skriva inledningen, på torsdag ska den gås igenom under handledningen och då vill jag ha den helt klar för att på så vis få bästa feedbacken! 1 sida är skriven….4 sidor kvar…..!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *