Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Annons

Coola tjejer…

Att inspireras av varandra är ett av de bästa sätten att hitta motivation!
760

 

 

 

 

Enligt uppgift så tjatade Gina Dirawi till sig jobbet som SVTs julvärd – hur coolt är inte det? Att tro så mkt på sig själv att man tjatar till sig en så speciell TV-sändning!

k

 

 

 

Katarina Gospic, läkare, fil mag i fysiologi och medicine doktor vid Karolinska Insitutet. År 2011 (27år gammal) väljer hon att avsluta sin anställning inom akademin för att starta eget!

1

 

 

 

 

 

Isabella Löwengrip Spångberg, tvåbarnsmamma, bloggerska och entreprenör. Jag har lyssnat på hennes föreläsning, otroligt inspirerande och framgångsrik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons