Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Äntligen!

Äntligen, äntligen, äntligen är mitt PM och enkäten godkända!
Nu har jag precis mailat den till några lärarkompisar och några vänner som är lärarstudenter för att de ska vara med i min pilotstudie – helt plötsligt blev jag lite nervös, haha!
Sen är tanken att jag får feedback av dem och sen hoppas jag kunna maila ut enkätlänken på måndag!

I övrigt är det en ganska lugn dag, bara A är hemma och han ser på något värdelöst program på Disney XD (alltså, vad är det med barnprogram nu för tiden? Jag tycker det var betydligt bättre program förr men antagligen var det väl inte det….men ärligt? Pang i Plugget och det där som var efter Paradise-någonting, hur bra var inte det? Haha!) och jag har precis varit och handlat – imorgon börjar jag en ny magvänlig-diet (ingen frukt, inga grönsaker, inget fullkorn, inget helt kött och massa annat) så idag ska jag banne mig äta allt jag älskar men antagligen inte bör äta – ikväll blir det skagenröra som förrätt och en superkrämig potatisgratäng, en stor rosastekt köttbit och beanaisesås till varmrätt och så ska jag göra en chokladmousse till efterrätt! Barnen? Ja, de önskade sig blodpudding – haha!

Kikar säkert in här senare!

Trevlig fredag på Er!

 Älskar min rosa anteckningsbok – finns jättemånga fina på Bookbinders!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *