Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Åh, fredag – Du är allt jag behöver…

Idag är det F R E D A G ! ! ! 
Just nu är en lugn helg all I need – idag är dessutom en ovanlig dag här hemma för N har tagit eftermiddagen ledigt och efter att vi hämtat upp A i skolan så blir det Lek och Bus på Leos resten av dagen!

Hittills är helgen ganska obokad vilket känns så välbehövligt, tjejerna har ju sin gympa på söndag och jag kommer antagligen skriva lite på min uppsats men annars….ingenting!

Nu ska jag sätta fart och försöka formulera två frågeställningar, tanken är att den kvalitativa delen (5-6st intervjuer) ska stötta upp det kvalitativa resultatet (100-150st enkäter) och frågeställningarna måste formuleras utifrån detta…vilket är lite klurigt! 

 Inspirationsbild för fredagkväll- haha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *