Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Annons

En effektiv dag & två tips!

Idag har verkligen varit en effektiv dag och den avslutades med att jag skickade in hemtentan – så himla skönt! Det är verkligen långt ifrån den bästa tentan jag skrivit men ibland får det duga med ett G och just nu finns inte mer energi eller kraft till att skriva för ett VG. Det är så mkt som snurrar i huvudet just nu och så många praktiska saker som måste lösas och dessutom är jag supertaggad (men extremt osäker) inför uppsatskursen så mentalt var jag inte närvarande alls i den här kursen… Igår kom iallafall gruppindelningen för handledning av C-uppsatsen och jag och T kom i en egen grupp…de andra var fler i grupperna så jag vet inte varför de valde att göra en grupp på bara två personer….i B-kursen så fanns det en grupp med två personer och de ”behövde lite extra handledning”…haha!
Hur som helst är det ju guld att bara vara två stycken, ju färre desto mer handledning blir det ju per uppsats!

Smygpremiären av Lekia här i stan var jättefint arrangerad och barnen hade the time of their life, de fick kramas och fotas med både Elsa och Anna och Darth Vader och de fick god tårta och åt popcorn ur en popcornmaskin- därefter åt vi en sen middag på BK och väl hemma var det barn som snabbt gjorde sig iordning för natten för att hinna med att leka lite med de leksaker som Morfar skämde bort barnen med! Det var ett smart drag att bjuda med Morfar- haha!

Nu kom N precis från jobbet så nu ska jag logga ut härifrån, hoppa i mysdressen och slänga mig i soffan- lovely!

(Tänkte även tipsa om två jättebra och inspirerande Podavsnitt, Isabella Löwengrip intervjuades i Framgångspodden & Katarina Gospic intervjuades i Drivetlyssna!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons