Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Annons

SimpleTime-app

Att plugga hemma är, som sagt, svårt ibland- speciellt upplever jag det svårt när det är långt till tentan, ju närmre tentan jag kommer desto mer fokuserad blir jag!

Hur som helst, jag har börjat använda en Time Tracker– en app som kontrollerar tiden och som delar upp tiden i 25 minuters arbetspass, 5 minuters rast och efter fyra arbetsperioder får man 20minuters rast!

Man klickar bara igång timern och sen plingar den till när tiden är ute- Hitills älskar jag appen, den är enkel och 25minuter är exakt rätt tid för koncentration!

Använder Ni ngn app eller hur delar Ni upp er pluggtid? 

  
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons