Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Annons

En PoddBloggLista!

Igår skrev jag en kommentar hos Bloggkommentatorerna där jag önskade ett inlägg med en lista över alla bloggare som poddar, jag älskar att lyssna på poddar men tycker ibland att det är svårt att hitta nya favoriter – idag skrev de just exakt en sån lista! Så himla bra och dessutom kan ju alla tipsa om poddar de lyssnar på under inlägget!

Vill Du ha lite podd-inspiration inför hösten så hittar Du listan här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons