Jag som skriver bloggen är en 33årig trebarnsmamma som pluggar Psykologi med målet att forska och föreläsa på Universitetsnivå. Här delar jag med mig av min vardag med Studiestress, Barnkaos och det berömda vardagspusslet. Däremellan skriver jag om olika studietekniker, delar med mig av studietips och studiepepp! (För Kategorier & Arkiv, scrolla längst ner på sidan)

Att plugga i ett pluggkaos!

Idag har vi studiedag, min son trodde att det innebar att jag var ledig idag och typ fick åka till Leklandet med mormor för det brukar hans studiedagar innebära, men tyvärr innebär min studiedag att jag har 196sidor statistik som jag ska läsa och kunna…. Hur som helst så är alltid dilemmat om man ska sitta hemma och plugga ( =smidigast då det inte kräver att man tar sig till skolan, att man har fri tillgång på kaffe och att man kan ha mysbrallor på sig) eller om man ska åka till skolan och plugga ( = bra på det sättet att det finns inget annat att göra där än att plugga….eller fika med kompisar….).

Igår diskuterade jag det med en klasskompis och jag tillhör den gruppen som helst pluggar hemma….det enda kravet jag har är att det ska vara ordning och reda hemma så att jag inte sitter i ett kaos….för då tappar jag koncentrationen….

Idag sitter jag här….kaos, kaos, kaos….men hittills har jag läst 50sidor så det går ju ändå framåt! 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *