VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tre drömmar

Det finns en dröm inom mig, nä rätta det sagt, det finns många drömmar inom mig. Men jag saknar struktur på de. Så nu har jag börjat läsa lite pepp böcker som ska ge mig rätt verktyg för att hitta min väg lite bättre. Jag kommer att redovisa de lite mer längre fram men just nu är det bara mina tankar ni får ta del av.

En av mina drömmar är att äga ett boende i Spanien. Att ha det som en viss trygghet att kunna dra mig tillbaka till som pensionär men också att kunna åka till varje år som sommarställe. En investering.

En annan dröm jag har är att köpa en 1a, sälja och köpa en 2a efter några år, sälja och köpa en 3a och så vidare. Tills jag kommer till en större bostad som jag kan trivas i och stanna på en längre tid. Jag har annat boende just nu men det här skulle vara vid sidan om. En investering.

En tredje dröm är att ha ett kontorsjobb mellan ca 8-14 och vara Influenser resten av tiden. Jag önskar inte att kunna leva helt och hållet på mina sociala medier för det är ett ensamt jobb, det vet jag redan sedan tidigare. Men jag vill heller inte ha ett 8 timmars jobb. Jag vill ha friheten att forma min dag som jag vill.

Man ska aktivt jobba med sina drömmar för att kunna uppnå de. Om det är det man vill. Men för att kunna göra det behöver man rätt nycklar för att börja. Därav alla böckerna jag läser just nu. Det är allt från The Secret, Framgångspodden, Självkänsla och Självförtroende, Mindfullness etc.

Vad säger ni, nu ger vi det här livet ett kick! :)

life


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna