VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Time to go on?

I samarbete med CV-Mallen.se

Alltså vår situation på jobbet är inte alltid så hållbar, vi har en rätt så dålig ledning och ännu värre chef. Han har svårt att ta sitt ansvar, han har svårt att göra sitt jobb och ännu svårare att ta feedback, kritik.
Jag tycker att livet är rätt kort för att vantrivas på ett jobb och jag har alltid varit en sån person som gör något åt min situation. Om jag inte trivs, mår dåligt och får ångest på morgonen över att gå upp till jobbet, så föredrar jag att söka nytt jobb och säga upp mig. Nu är det lättare sagt än gjort, det vet jag men man har ett eget ansvar för sitt liv. Ingen annan kommer att göra ditt liv till det bättre än du själv. Och det finns inget värre än människor som bara klagar och klagar över sin situation utan att göra något åt den.

Jag sitter och ser över min arbetslivssituation, hur jag kan ändra den och göra något åt den men jag ser också över mitt CV . Nu var det ett bra tag sedan jag använde den och skulle behöva kanske göra om den eller något. Då är det tur att det finns CV mall som man kan ta hjälp av. Det finns redan färdiga mallar som man enkelt fyller i bara efter det utseende du valt. Mycket lättare nu än förr. Jag ska tipsa de på kontoret också, för vi är några stycken som faktiskt känner likadant, att vi vill se över våra papper för att söka nytt. Det är rätt tragiskt att det ska vara så illa som det är just nu men det är en sanning, ingen av oss mår jättebra där och frustrationen är på topp nästan varje dag.

Men innan jag kommer igång så ska jag se över situationen, se vad jag kan göra och se vad som finns därute. Man ska aldrig göra något i all hast, man ska ta sig tid och inte göra något förhastat.

Influencer_bloggare

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna