VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

My Mowo – GRATIS

Hallå där i dator/mobilrutorna. Visst är det härligt att det är fredag redan? Jag njuter för fulla muggar, jobbar hemifrån idag och ska snart iväg på ett externt möte i stan innan jag avslutar mitt jobb för helgen.

Jag kunde inte somna igår kväll, det var som att jag var uppe alldeles uppe i varv och snurrade omkring. Jag hade världens planer för den här morgonen men det blev inte som jag ville. Jag har fått ett personligt träningsschema från My Mowo. Här ska ni höra, måste tipsa om det här.

traning_motivation_samarbete_bloggare

Via HM appen så får man en massa erbjudanden så som gratis månad hos Nextstory och 3 fria prenumerationer via något magasin. Men det senaste erbjudandet jag hade, var att få 3 månaders kostnadsfri träning med My Mowo. Genom att du svarar på några frågor om dig själv och din träning, samt dina mål så får du sen mailat, ett träningsschema som passar just dig och dina mål. Du väljer själv om du vill träna 1 ggr/veckan eller 4 ggr/veckan.

Logga in på HM’s app. Titta igenom dina erbjudanden och se om erbjudandet står kvar och regga dig fort! Den tar slut närsomhelst denna vecka har jag för mig.

Fitnessmotivation_Inspo_My_Mowo_workout

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna