VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Livet passerar

Innehåller adlinks från Adviral

God morgon nya veckan

Härligt med måndag igen och nya möjligheter att kunna göra den här veckan oslagbar. Jag vet inte riktigt vad som kommer att hända denna vecka mer än att jag har en del rannsakning att göra, behöver egentligen ta tid ifrån jobbet och familjen för att ha tid att tänka ut en plan i mitt liv. Livet passerar varje år, snabbare och snabbare nästan och varje år säger vi samma sak ”Man hinner ju inte med något med tanke på hur snabbt tiden går”.

Jag är Influenser men det är inte mitt enda jobb, jag gör en del annat också vilket får mig att vara ganska stressad som fru, kvinna, mamma och vän. Det är inte så jag vill leva mitt liv. Jag tänker lite på Isabella Löwengrip när jag tänker på hur jag vill forma om mitt liv. ”Mitt mål är att skapa ett liv jag inte behöver ta semester ifrån”. Ja samma för mig, jag är inte ute efter att vara lika framgångsrik som Isabella är men jag är absolut ute efter att skapa en liv som jag inte behöver ta semester ifrån. Då har man verkligen lyckats. Behöver tänka ut vad det är bara.

Kanske jag ska packa ner mobil, dator och checka in på ett hotell i Stockholm två dagar (en natt) för att få lyssna på mina egna tankar och känslor.

Apropå mobil så har de nu 2 for 1 deal på snygga skal på iDeal Sweden! Check it out..

 

 

1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE


Kommentarer


  1. Hanna 3 september, 2018 on 09:30 Svara

    Det vill jag också ha, ett liv som jag inte behöver ta semester från. Ett liv där jag kan göra det jag älskar mest av allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna