VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inte en måndag som andra

ledsen

Hej måndag!

Jag som tycker om måndagar får tyvärr ingen bra start på min måndag. Jag har svullna och röda ögon, de svider och jag mår allt annat än bra. Varför, undrar ni? Jag hade en skitnatt igår med barnen. De var så olydiga och jag sa till och sa till och sa till. Jag bad de att inte vänta tills det brast för mig men det gjorde de. Och det brast för mig. Så jädrans tråkigt, men det brast. Jag blev så arg, det bara brann till och skällde ut de på noter, flygande arg och onödiga ord. Det var otroligt länge sen jag blev så pass arg att jag knappt mins vad jag sa, så arg att jag nästan gick ur ur min kropp och bara hör mig med min mörka röst säga ett och annat.

Min känsla passar mig bra denna dag som är ”Alla krossade hjärtans dag” men jag får däremot skylla mig själv. Jag får skylla mig själv för att inte kunna vara starkare och bättre mamma än så. Så det krossade hjärtat får jag bära med en dumstrut på huvudet. :(

Jag hoppas på en bättre dag idag. Har bett barnen om förlåtelse för mitt hemska beteende men jag känner mig sårad för deras skull ändå.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna