VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredagstipset

Inlägg i samarbete med Mafioso.se

Ja men nu är det ju FREDAG och många av mina kollegor är på med sina AW och glas vin efter jobbet. Jag är inte någon stordrickare och har aldrig varit men ibland, då och då, är det faktiskt härligt att ta en AW med en härlig kollega och få skratta in helgen lite. Eller bara komma hem och fixa middag med maken samtidigt som man tar ett gott glas vin.

Idag vill jag tipsa om Xanté Sparkling & Pear som är ett härligt sprakande vin som jag fick hem för ett tag sen. Riktigt gott, lagom till en kväll efter middagen till efterrätten tex. Ha den i åtanke nu när det blir lite mer bjudningar hem och till andra under julen.

samarbete

Lite kort: Xanté Sparkling är ett mousserande vin smaksatt med päronlikören Xanté. Vinet har både låg alkoholhalt och sockerhalt och funkar utmärkt till såväl vardag som fest i höst och vinter.  Xanté Sparkling har en fräsch och fruktig smak och en doft av mogna päron. I Xanté Sparkling & Pear har päronlikören Xanté av belgisk börd blandats med ett friskt mousserande vin från Emilia Romagna i Italien.Xanté Sparkling har en alkoholhalt på tio procent och en låg sockerhalt. Vinet innehåller bara 40 gram socker per liter.

Serveras: Xanté Sparkling & Pear serveras välkylt eller gärna med is i glaset.

Ha nu en trevlig och fin fredag och helg. :)

samarbete_Mafioso_pr


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna